Παραδόθηκε αργά το απόγευμα της Τρίτης στην Ασφάλεια Αιγίου ο 15χρονος που αναζητείτο για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος αστυνομικού.

Ο 15χρονος τα ξημερώματα μαχαίρωσε τον αστυνομικό και τον τραυμάτισε όταν αυτός επιχείρησε να ελέγξει το δίκυκλο στο οποίο ήταν συνεπιβάτης.

Συγκεκριμένα, αστυνομικός της ασφάλειας κατά τη διάρκεια περιπολίας, επιχείρησε να ελέγξει ένα μηχανάκι χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας, στο οποίο επέβαιναν οι δύο ανήλικοι. Ο οδηγός γκάζωσε και κατάφερε να διαφύγει, ενώ όταν εντοπίστηκε αργότερα μπήκε σε στενό δρόμο κατορθώνοντας να διαφύγει από το οπτικό πεδίο του αστυνομικού, ο οποίος πάρκαρε το περιπολικό, για να συνεχίσει με τα πόδια.

Όμως, οι ανήλικοι για να μην τον αφήσουν να βγεί γκάζωσαν και έπεσαν πάνω στην πόρτα του περιπολιικού την ώρα που εκείνος προσπαθούσε να βγεί από αυτό και τον τραυμάτισαν στο μέτωπο. Όταν ο αστυνομικός προσπάθησε να ακινητοποιήσει τον οδηγό του δικύκλου ο άλλος νεαρός άρχισε να του ρίχνει μπουνιές και τον μαχαίρωσε τραυματίζοντάς τον στο θώρακα κοντά στην καρδιά.

Αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Προσπάθησε να τον μαχαιρώσει ξανά αλλά ο αστυνομικός πυροβόλησε για εκφοβισμό μία φορά στον αέρα. Ένας πολίτης βοήθησε τότε τον αστυνομικό να συλλάβει τον οδηγό του δικύκλου ο οποίος αντιστεκόταν με γροθιές και κλωτσιές ενώ ο "μαχαιροβγάλτης" 15χρονος κατάφερε να διαφύγει...
 
Top