Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Απόλλωνα Καλαμαριάς, στην είδηση ότι έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο ο 13χρονος αθλητής των ακαδημιών, Ορέστης.

Σύμφωνα με το Thestival.gr, o Ορέστης Μούτσος πάλεψε με θάρρος και αξιοπρέπεια στην άνιση μάχη με τον καρκίνο, αλλά δυστυχώς δεν βρίσκεται ανάμεσά μας, φεύγοντας πολύ πρόωρα για τη γειτονιά των αγγέλων το βράδυ της Δευτέρας, στο «ΑΧΕΠΑ» όπου νοσηλευόταν τους τελευταίους μήνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

«Δεν τα κατάφερε ο Ορέστης μας...Εγινε Άγγελος! Πάλεψε σκληρά, ήταν μαχητής! Αυτό να θυμόμαστε όλοι και να τον έχουμε στην καρδιά μας!

Η οικογένεια του Απόλλωνα θρηνεί και εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του μικρού μας ήρωα! Σήμερα ως ένδειξη πένθους δεν θα υπάρξει καμιά δραστηριότητα από κανένα τμήμα του Απόλλωνα! Η τελετή θα γίνει στις 17:30 στον Άγιο Νικόλαο στην Αρετσού». Ο Απόλλων έδωσε μεγάλο αγώνα για τον μικρό ποδοσφαιριστή των τμημάτων υποδομής, διοργανώνοντας φιλικό με την Κρύα Βρύση την άνοιξη για την ενίσχυσή του, ενώ πολλοί ποδοσφαιριστές και παίκτες του μπάσκετ δώρισαν για βοήθεια τις φανέλες τους στο «charity idols».

 
Top