Η είδηση του τεμαχισμένου πτώματος που είχε εντοπιστεί σε κάδο απορριμμάτων στο Αιγάλεω τον Σεπτέμβριο του 2014, είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.
Η ανθρωποκτονία του άτυχου 84χρονου εξιχνιάσθηκε από την Αστυνομία και για το έγκλημα έχουν συλληφθεί μία 44χρονη γυναίκα, καθώς και δύο υπήκοοι Ρουμανίας και συγκεκριμένα ένας άνδρας 37 ετών και μία γυναίκα, επίσης 37 ετών.
Το ιστορικό του φρικτού εγκλήματος
Ο 84χρονος ήταν ιδιοκτήτης ενός τριώροφου οικήματος στο Αιγάλεω, στο οποίο διέμενε ο ίδιος και διαμερίσματα του οποίου είχε παραχωρήσει-ενοικιάσει στους δράστες.
Από την πολύμηνη και ενδελεχή έρευνα, καθώς και την εξέταση όλου του προανακριτικού υλικού, εξακριβώθηκε ότι οι κατηγορούμενοι, με κίνητρο τη ληστεία, αλλά και προσωπικές διαφορές που είχαν με το θύμα, δολοφόνησαν τον 84χρονο μέσα στο διαμέρισμά του και στη συνέχεια τον τοποθέτησαν σε σακούλες, τις οποίες μετέφεραν και απόθεσαν σε κοντινό σημείο, δίπλα σε κάδο απορριμμάτων.
Σε βάρος της 44χρονης εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη, ενώ στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται και το ζευγάρι των Ρουμάνων.
Το ζευγάρι των αλλοδαπών είχε διαφύγει στη Ρουμανία, όπου και συνελήφθησαν, καθώς σε βάρος τους είχαν εκδοθεί από τις Ελληνικές Αρχές διεθνή εντάλματα σύλληψης.
Ο 37χρονος Ρουμάνος βρίσκεται ήδη έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης της χώρας μας, κατόπιν σχετικού αιτήματος έκδοσής του, ενώ για την συνεργό του αναμένεται η έκδοση της.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ληστεία, περιύβριση νεκρών κατά συναυτουργία και κατά συρροή καθώς και για παράβαση του Νόμου περί όπλων.
 
Top