ΑΝ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΠΕΦΤΕ ΚΑΙ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ;;;

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΚΤΗ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ;;;

Επιβάτης κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο σκηνές άγριου καυγά μεταξύ επιβατών και ελεγκτών σε λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη. Σε κατάσταση αμόκ μια κοπέλα που δεν είχε χτυπήσει εισιτήριο, προσπάθησε να βγει από το παράθυρο -ΒΙΝΤΕΟ

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Πέμπτης (1/9), σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ όταν σύμφωνα με το thessnews.gr, ένας ελεγκτής κατά τη διάρκεια ελέγχου στο σταθμό Χαριλάου του ΟΑΣΘ, διαπίστωσε πως μια κοπέλα που επέβαινε στο λεωφορείο δεν είχε επικυρώσει το εισιτήριό της. Τότε ξεκίνησαν να εκτυλίσσονται πρωτοφανής σκηνές.
Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ ο ελεγκτής ζήτησε από τον οδηγό του λεωφορείου να κλειδώσει τις πόρτες και να εγκλωβίσει την κοπέλα μέσα στο όχημα, ωστόσο εκείνη άρχισε να φωνάζει και μετά από λίγο επιχείρησε να βγει από το παράθυρο του λεωφορείου με τον ελεγκτή να προσπαθεί να την εμποδίσει τραβώντας την από τα πόδια.
Τελικά, το περιστατικό έλαβε τέλος μετά την επέμβαση της Άμεσης Δράσης που εκλήθη στο σημείο. Στο βίντεο που ακολουθεί ένας επιβάτης καταγράφει τις σκηνές με επιβάτες και ελεγκτές να ανταλλάσουν βαριές εκφράσεις.
με πληροφορίες από news247
 
Top