Αλλαγές στην κυκλοφορία οχημάτων και πάλι στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη, στον Πειραιά λόγω των έργων του τράμ.

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό από την Τροχαία κλειστό θα παραμείνει από 1ης Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου 2017 για όλα τα οχήματα η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της οδού Γ. Λαμπράκη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Β. Γεωργίου και Ομ. Σκυλίτση, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς οδό Πειραιώς.

Ακόμα, θα πραγματοποιηθούν και οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

• Περιορισμός του αριθμού των λωρίδων κυκλοφορίας της οδού Γρ. Λαμπράκη σε τρεις (3), ελάχιστου πλάτους 2,75 μ. με κατάληψη του δεξιού τμήματος του οδοστρώματος, κατά τη φορά κίνησης των οχημάτων από την οδό Β. Γεωργίου προς και έως την οδό Ομ. Σκυλίτση.

• Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας σε σαράντα (40) χλμ./ ώρα για τα οχήματα που κινούνται στην οδό Γρ. Λαμπράκη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Β. Γεωργίου και Ομ. Σκυλίτση.

• Απαγόρευση της στάσης στάθμευσης επί της οδού Γρ. Λαμπράκη, στη δεξιά πλευρά κατά τη φορά κίνησης των οχημάτων από την οδό Β. Γεωργίου προς και έως την οδό Ομ. Σκυλίτση.

Η Τροχαία παρακαλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.
 
Top