Ένστολη διαμαρτυρία έξω απο το υπουργείο Εθνικής Άμυνας πραγματοποίησαν νωρίς σήμερα το πρωί οι εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας...

Δέκα ημέρες μετά την συνάντηση της Ομοσπονδίας των Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, οι συνδικαλιστές των Σωμάτων Ασφαλείας βρέθηκαν έξω από την πύλη του υπουργείου, ζητώντας να διαθέσει τα κονδύλια από τα εξοπλιστικά για όλους και όχι μόνο για τους στρατιωτικούς. "Τα λεφτά δεν είναι του Στρατού, είναι του ελληνικού λαού" αναφέρει χαρακτηριστικά το κύριο πανό που έχουν ξεδιπλώσει.
Ενώ υπάρχει και άλλο με τη φωτογραφία του υπουργού Εθνικής Άμυνας, που τον καλεί να υλοποιήσει τις υποσχέσεις που έχει δώσει για τους ένστολους ή να παραιτηθεί.

Στην παράσταση διαμαρτυρίας παίρνουν μέρος εκπρόσωποι από τις Ομοσπονδίες Αστυνομικών, Λιμενικών και Πυροσβεστών, με στολή. Η κεντρική πύλη του υπουργείου Εθνικής Άμυνας έκλεισε από τις 8 το πρωί, οπότε και ξεκίνησε η διαμαρτυρία. Σύμφωνα με εκτιμήσεις σε αυτήν συμμετείχαν με στολή πάνω από 200 στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας. 
 
Top