Ο εφιάλτης του 32χρονου σήμερα Βαγγέλη Πέππου ξεκίνησε στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2015, όταν κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών του διακοπών στη Μύκονο, ξυλοκοπήθηκε άγρια από φρουρούς νυχτερινού κέντρου, στο οποίο βρισκόταν μαζί με τη γυναίκα του.
Η μητέρα του Βαγγέλη Πέππου μίλησε στην κυπριακή τηλεόραση για την κατάσταση του γιου της, έναν χρόνο μετά το τραγικό περιστατικό.
Το  Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών σε απόφαση του τον Μάρτη του 2016, υποχρέωσε τα εμπλεκόμενα πρόσωπα στην υπόθεση να καταβάλλουν “εις ολόκληρον ο καθένας τους στην αιτούσα α) ως δικαστική συμπαραστάτρια του παθόντος συζύγου της Ευάγγελου Πέππου το ποσό των 267.660 ευρώ για τα νοσήλια και το ποσό  των 15.000 ευρώ για τα έξοδα του συνοδεύοντος προσώπου και β) ατομικά στην ίδια το ποσό των 1080 ευρώ”.
Η μητέρα του άτυχου Βαγγέλη Πέππου, άνοιξε την καρδιά της, μιλώντας για το παιδί της. «Είμαι εδώ για τον Βαγγέλη», είπε η κ.Σούλα Τσαγκαρά, πιστεύω είπε, ότι «θα έκανε το ίδιο η κάθε μάνα για το παιδί της».
Ο Βαγγέλης Πέππος βρίσκεται σε φυτική κατάσταση, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, από το οποίο αναμένεται αύριο, να λάβει εξιτήριο. Η εξακολουθητική φυτική κατάσταση είναι κατάσταση που ακολουθεί κάποτε το κώμα.
Στο μοναδικό εξειδικευμένο κέντρο που υπάρχει στην πρωτεύουσα της Κύπρου, τα κόστη είναι υψηλά ανέφερε η μητέρα του Βαγγέλη. Η κ.Σούλα Τσαγκαρά δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλο το ιατρικό και παραιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου που βοήθησε τόσο καιρό όπως είπε τον γιο της.
«Δεν θα μπορούσα να ήμουν πουθενά αλλού, παρά μόνο στο νοσοκομείο ανέφερε. Παραμελώ τους πάντες και απολογούμαι γι αυτό…», ανέφερε η κ.Τσαγκαρά.
Η κ.Τσαγκαρά ανέφερε ότι επικοινώνησε με το εξειδικευμένο ίδρυμα που υπάρχει στη Λευκωσία. Το δύσκολο κομμάτι σημείωσε είναι ότι θα πρέπει να νοσηλεύεται σε δωμάτιο μόνος του, για σκοπούς αποφυγής λοιμώξεων.
Η κ.Τσαγγαρά ανέφερε ότι ο Βαγγέλης Πέππος βρίσκεται σε ένα σημείο που χρήζει ειδικής θεραπείας κι όχι να βρεθεί σε ένα γηροκομείο. Γι αυτόν τον λόγο σημείωσε, θα έπρεπε να μεταφερθεί σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο στο οποίο θα τύχει ανάλογης βοήθειας για τις απαραίτητες φυσιοθεραπείες και λογοθεραπείες.
Τα κόστη είναι αρκετά υψηλά για μεταφορά του σε εξειδικευμένο κέντρο στο Ισραήλ, όπου θα του παρασχεθεί η ανάλογη φροντίδα που χρειάζεται, όπως ανέφερε η μητέρα του, συμπληρώνοντας ότι δεν έχουν δοθεί όλα τα λεφτά από τις αποζημιώσεις που έδωσε η Ελληνική Κυβέρνηση.
«Πιστεύω ότι με νιώθει, καταλαβαίνει ότι είμαι κοντά του, έστω κι αν δεν το εκφράζει. Νομίζω ότι έχουμε μια επικοινωνία οι δυο μας. Για αυτό είμαι εδώ. Έκκλησή μου να γίνει κάτι, που να μην με αναγκάσει να τον πάω σε ένα γηροκομείο, αλλά σε ένα κέντρο αποκατάστασης. Δεν θα τον έχω όπως ήταν, στενεύουν τα περιθώρια, γι αυτό είμαι κοντά σας».
Αναφερόμενη στο εγγόνι της η κ.Τσαγκαρά είπε ότι αυτό τον καιρό είναι με την μητέρα του παιδί, ωστόσο η ίδια προσπαθεί τώρα να βοηθήσει τον γιο της, γιατί όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «Το παιδί του, ήταν το Α και το Ω του».
«Είμαι εδώ γιατί δεν θέλω να τον πάρω σε ένα γηροκομείο. Για να επανέλθει χρειάζεται εντατική φυσιοθεραπεία και λογοθεραπεία. Το πρόβλημα είναι να επικοινωνήσει. Πρέπει ως μάνα να προσπαθήσω. Πέρασε πολλές λοιμώξεις και πολλά πράγματα. Τώρα είναι σε θέση να προσπαθήσουμε»

ΠΗΓΗ: sigmalive.com
 
Top