Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε στέλεχος της ΔΕΗ που υπηρετεί στην Πάτρα. Άγνωστος ακινητοποίησε το αυτοκίνητό του στην Πατρών Πύργου και τον χτύπησε μέχρι που λιποθύμησε.

Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες, όπως αναφέρει τοπικό site, και το θύμα ξυλοκοπήθηκε άγρια από ένα άτομο τα κίνητρα του οποίου μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες,  ένας άντρας ακινητοποίησε στο ύψος των Σαβαλίων το Ι.Χ, στο οποίο επέβαινε το στέλεχος της ΔΕΗ, που ταξίδευε από τον Πύργο προς την Πάτρα, και αφού τον χτύπησε άγρια, στη συνέχεια τον παράτησε μέσα σε ένα χαντάκι, από όπου με πολύ κόπο και μετά από ώρα κατόρθωσε να ανακτήσει τις αισθήσεις του.

Οι πληροφορίες για τα κίνητρα του δράστη είναι συγκεχυμένες, καθώς υπάρχουν αναφορές για προσωπικές διαφορές, αλλά και αναφορές για στοχοποίησή του λόγω του αντικειμένου της δουλειάς του.

Υπενθυμίζεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που στελέχη της ΔΕΗ τα οποία υπηρετούν στην Περιφερειακή Διεύθυνση που εδρεύει στην Πάτρα γίνονται στόχος επιθέσεων, ενώ σε συνδικαλιστικό επίπεδο εκφράζονται φόβοι, πως από τον Νοέμβρη και μετά, όταν λόγω οικονομικής αδυναμίας θα αρχίσουν οι διακοπές ρεύματος και σε αυτούς που έχουν πάει σε ρυθμίσεις ,η κατάσταση θα εκτροχιαστεί.

ΠΗΓΗ: dete.gr

 
Top