Πρεμιέρα με νίκη για τις Νεανίδες!
Νικηφόρο ήταν το ξεκίνημα των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων για τις Νεανίδες της Ακαδημίας Μπάσκετ του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν με 38-36 του ΑΟ Π.Φαλήρου πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση. Η ομάδα της Μάρθας Αργυρίου και του Γιώργου Παντελάκη ξεκίνησε πολύ καλά στην αναμέτρηση και προηγήθηκε από το ξεκίνημα στο σκορ, έχοντας στη σύνθεσή της 5 νεάνιδες και 4 κορασίδες. Στο πρώτο ημίχρονο οι «ερυθρόλευκες» έβγαζαν πολύ ωραίες συνεργασίας και σκόραραν με ευκολία. Στην επανάληψη ο παράγοντας της κούρασης επηρέασε την απόδοσή τους και σε συνδυασμό με την πίεση των φιλοξενούμενων, η διαφορά μειώθηκε και ο αγώνας απέκτησε αμφίρροπο χαρακτήρα. Με σωστές επιλογές στο τέλος ο Ολυμπιακός έφτασε στην τελική επικράτηση με 38-36.
Δεκάλεπτα: 15-9, 22-15, 29-23, 38-36
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. (Μάρθα Αργυρίου, Γιώργος Παντελάκης): Ψαθάκη, Τζανόγλου, Γαλανού, Λυκοπούλου 1, Κρινά 7, Ντούλα 13, Χριστοπούλου 4, Χρυσανθάκη 11, Αθανασίου 2.
ΑΟΠΦ (Τσίμπας, Κακαβάνος): Μαχαβ 3(1), Ουζούνογλου 3, Σχουλη 10, Μπακάλη, Κρικομόρο, Αποσπόρη 4, Γκίλια 7, Χατζημιχαλογλου 2, Ιακώβου 7.
 
Top