Σάλο έχει προκαλέσει τις τελευταίες μέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η φωτογράφιση της γνωστής ηθοποιού του Μπόλιγουντ, Priyanka Chopra.

Η 34χρονη Chopra, φωτογραφήθηκε πρόσφατα για το εξώφυλλο του περιοδικού Conde Nast Traveller, φορώντας ένα λευκό μλπουζάκι το οποίο έχει διεγραμμένες τις λέξεις «πρόσφυγας», «μετανάστης» και «ξενόφερτος» με τη λέξη «ταξιδιώτης» στο κάτω μέρος. 

Η πρώην Μις Κόσμος 2000, αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη μετά τη σκληρή κριτική που δέχτηκε και  μιλώντας στο ινδικό ειδησεογραφικό κανάλι NDTV είπε: «Λυπάμαι που πλήγωσα τα συναισθήματα τόσων ανθρώπων. Είμαι άνθρωπος που στέκεται πάντα ενάντια στις ταμπέλες. Το μήνυμα στην μπλούζα παρερμηνεύθηκε και λυπάμαι για αυτό που έγινε».

Το περιοδικό από την πλευρά του, ανέφερε: «Το σλόγκαν έχει να κάνει με το πώς καλλιεργείται η κουλτούρα της ξενοφοβίας με τις ταμπέλες που βάζουμε σε ανθρώπους. Πιστεύουμε ότι το άνοιγμα των συνόρων και το γκρέμισμα των τειχών, μπορεί να μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε τον κόσμο και να ανοίξουμε το μυαλό κα τις καρδιές μας. Αυτό το μήνυμα θέλαμε να δώσουμε».

Δείτε τη φωτο:

 
Top