«Έπιασε» Λιμάνι το 20ό συνεχόμενο πρωτάθλημα!
Την κατάκτηση του 20ού συνεχόμενου Πανελληνίου Πρωταθλήματος της καριέρας του πανηγυρίζει από το μεσημέρι της Πέμπτης (17/11) ο Αιμίλιος Παπαθανασίου. Ο ιστιοπλόος του Θρύλου μαζί με τον Αντώνη Τσότρα ανέβηκαν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου, κατακτώντας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας Star που ολοκληρώθηκε στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο Καλαμακίου.  Οι δυο ιστιοπλόοι του Ολυμπιακού, Αιμίλιος Παπαθανασίου και Αντώνης Τσότρας επιβεβαίωσαν απόλυτα τον τίτλο του φαβορί με το απόλυτο των 5 νικών στις 5 ιστιοδρομίες που διεξήχθησαν.  Έτσι ο Αιμίλιος διεύρυνε το εντυπωσιακό σερί που «τρέχει» εδώ και δυο δεκαετίες με ισάριθμες κατακτήσεις των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων.
Παπαθανασίου: «Το αφιερώνω στον υπέροχο κόσμο του Ολυμπιακού και στον πρόεδρο»
Αμέσως μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος ο Αιμίλιος Παπαθανασίου δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Είναι μεγάλη επιτυχία και ικανοποίηση που κατακτώ για 20 συνεχόμενα χρόνια το πρωτάθλημα με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Από 10 ετών αγωνίζομαι στον σύλλογο  και νιώθω μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια που προσφέρω στην τεράστια τροπαιοθήκη του αυτά τα 20 πρωταθλήματα. Σε ένα σωματείο που για εμένα προσωπικά είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο.
Αυτό το πρωτάθλημα το αφιερώνω στον υπέροχο κόσμο του Ολυμπιακού και προσωπικά στον φίλο μου και πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κουντούρη που μετά την μεγάλη οικονομική εξυγίανση έχει κάνει τον σύλλογο να πρωταγωνιστεί παντού.  Δεν σταματάμε εδώ με το 20ό πρωτάθλημα. Ξεκινάμε για την 3η δεκαετία».
 
Top