Ώρες μετά την επίθεση που δέχθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής στέλνει το δικό του μήνυμα στους "παρακρατικούς του ΣΥΡΙΖΑ", όπως αναφέρει σε βίντεο.

Το περιστατικό συνέβη σε καφετέρια στο Μαρούσι και την επίθεση έκαναν περίπου 30 άτομα που τον χτύπησαν με γροθιές και κλωτσιές.

Ο βουλευτής, μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός για τις πρώτες βοήθειες. 

Δείτε τη δήλωση που έκανε μετά την επίθεση: 

"Σήμερα το πρωί, δέχτηκα δολοφονική επίθεση στο Μαρούσι από εγκληματική ομάδα 30 παρακρατικων του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι μου επιτέθηκαν κοντά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στα βόρεια προάστια. Οι προθέσεις αυτής της συμμορίας ήταν ξεκάθαρα δολοφονικές και θέλανε την εξόντωσή μου. Μας επιτέθηκαν με σιδηρολοστούς, με σπρέι αερίου, αμύνθηκα, απέκρουσα την επίθεσή τους και τους έτρεψα σε φυγή. Θέλω να πω τούτο: Με τέτοιου είδους επιθέσεις, τόσο εμένα εναντίον μου, όσο και των στελεχών της Χρυσής Αυγής αλλά και των οπαδών του κινήματος δεν πρόκειται να μας λυγίσουν. Ο δίκαιος αγώνας της Χρυσής Αυγής, του μοναδικού πατριωτικού φορέα της Ελλάδας, θα αντισταθεί σε τέτοιες επιθέσεις και να είστε σίγουροι ότι η τελική νίκη θα είναι δική μας. Ζήτω  η Χρυσή Αυγή, ζήτω η Ελλάδα".

 

 
Top