Μπορεί η Kylie Jenner να είναι υπεύθυνη για την τρέλα που επικρατεί γύρω από τα μεγάλα χείλη, δεν είναι όμως η πρώτη διάσημη γυναίκα που μας έκανε να ζηλέψουμε τα γεμάτα, σαρκώδη χείλη της. Η Angelina Jolie, η Scarlett Johansson, η Marilyn Monroe και τόσες άλλες αποτελούν μερικές μόνο από τις αγαπημένες μας.
Επειδή όμως τα lip injections δεν είναι το πιο εύκολο για όλες μας, συγκεντρώσαμε μερικά τιπς για να δώσουμε πιο γεμάτη όψη στα χείλη με την βοήθεια του μακιγιάζ.

Exfoliating
Ή αλλιώς απολέπιση. Τα ξηρά, αφυδατωμένα χείλη, σίγουρα δεν δείχνουν ελκυστικά. Δοκιμάστε ένα από τα scrub χειλιών που κυκλοφορούν στην αγορά, ή απλώς τρίψτε τα με μια πετσέτα ή οδοντόβουρτσα (κατά προτίμηση το προηγούμενο βράδυ). Στη συνέχεια εφαρμόστε ένα ενυδατικό lip balm.

Conceal & Contour
Καλύψτε το περίγραμμα των χειλιών με κονσίλερ και φωτίστε το cupid’s bow και την μέση με highlighter. Με λίγο bronzer, ενισχύστε την φυσική σκιά κάτω από τα χείλη.

Liner
Με ένα μολύβι στο ίδιο χρώμα με το κραγιόν, σχεδιάστε το περίγραμμα του στόματος, ακολουθώντας το φυσικό σχήμα των χειλιών. Αν θέλετε, μπορείτε με ένα ελάχιστα πιο σκούρο μολύβι να κάνετε lip contouring. Γεμίστε τα κενά με το αρχικό χρώμα.

Lipstick Layering
Χρησιμοποιήστε 2 κραγιόν σε παρόμοια απόχρωση, με το ένα να είναι λίγο πιο σκούρο. Τοποθετήστε το σκούρο στην περίμετρο των χειλιών και το πιο ανοιχτό στο εσωτερικό, σαν ένα απαλό ombre.

Gloss
Ένα διάφανο γκλος στο κέντρο των χειλιών θα προσθέσει λάμψη και θα τα κάνει να φαίνονται πιο μεγάλα και γεμάτα. Αυτό, δουλεύει εξαιρετικά με nude αποχρώσεις.
Αν αναρωτιέστε που θα βρείτε τα πιο ωραία προϊόντα για να ακολουθήσετε τα παραπάνω βήματα, η απάντηση είναι, φυσικά στο αγαπημένο σας beauty e-shop ikonomakis.gr
 
Top