Νεκρός βρέθηκε ένας βοσκός, το απόγευμα της Κυριακής, στον οικισμό Κυπαρισσία της δημοτικής Ενότητας Παμβώτιδας, με τραύμα από κυνηγετικό όπλο στο πόδι, στο ύψος του μηρού.

Η αστυνομία ερευνά με ιδιαίτερη προσοχή την υπόθεση ενώ η νεκροψία-νεκροτομή που θα ολοκληρωθεί τις επόμενες ώρες αναμένεται να ρίξει φως στις συνθήκες θανάτου του 43χρονου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις.

Το πτώμα εντοπίστηκε αργά το απόγευμα και αμέσως κλήθηκε η αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ το βράδυ στον ίδιο χώρο βρέθηκε και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου, Κώστας Σκούμας.

Η έρευνα της αστυνομίας, σύμφωνα με πληροφορίες, κινείται προς πάσα κατεύθυνση. Φαίνεται ότι το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας έχει αποκλειστεί, κυρίως λόγω του σημείου του τραύματος, ενώ εξετάζεται τόσο η περίπτωση της εγκληματικής ενέργειας όσο και του ατυχήματος.

Σε μικρή απόσταση από το νεκρό, εντοπίστηκε ένα δίκανο κυνηγετικό όπλο, από το οποίο προήλθε ο πυροβολισμός. Φαίνεται ότι το όπλο είχε μετακινηθεί από την αρχική θέση, η οποία υποδείχθηκε στους αστυνομικούς, αλλά ερευνάται η αξιοπιστία.

Ο 43χρονος, Αλβανικής καταγωγής, εργάζονταν ως βοσκός στις εγκαταστάσεις όπου βρέθηκε νεκρός.

Προ διημέρου, συγγενικό του πρόσωπο, είχε δηλώσει την εξαφάνισή του στο Αστυνομικό Τμήμα του Κατσικά.

Από τη νεκροψία θα προκύψει ο ακριβής χρόνος του θανάτου, ενώ στοιχεία σημαντικά για την έρευνα της αστυνομίας μπορεί να δώσει και η φορά του τραύματος.

 
Top