Ο Νίκος Φίλης, παρά την απομάκρυνσή του από το υπουργείο Παιδείας, παραμένει στο στόχαστρο του Μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, Αμβρόσιου, ο οποίος συνέχιζει την... ιερά επίθεση εναντίον του με εκφράσεις ενδεικτικές της χριστιανικής αγάπης.
Αυτή τη φορά, ο Μητροπολίτης αναδημοσίευσε στο προσωπικό του blog, ένα άρθρο που ασκεί σκληρή κριτική στον κ. Φίλη σε προσωπικό επίπεδο, όπου τον χαρακτηρίζει μεταξύ άλλων ως τιποτένιο, επικίνδυνο και αμόρφωτο.
Δείτε την... αφιέρωση του Αμβρόσιου στον πρώην υπ. Παιδείας
ΔΕΥΤΈΡΑ, 14 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ 2016
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ κ. ΝΙΚ. ΦΙΛΗ: ΟΙ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ
ΝΙΚ. ΦΙΛΗΣ:
  • ΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ;     ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ!
  • ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ;          ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ!
  • ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ;       ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΣ!
  • ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ:       ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ!  
  •  ΜΟΡΦΩΣΙΣ;             ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΣ!
                                             ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΛΥΚΕΙΟΥ!
___________Η μετά τήν αποκαθήλωσή του από τη θέση του Υπουργού της Παιδείας συνεχιζόμενη ασεβέστατη συμπεριφορά του κ. Νικ. Φίλη τόσον προς τήν Μητέρα Εκκλησία, όσο και προς τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπό μας κ. Ιερώνυμο, μας αναγκάζει να δώσουμε στην δημοσιότητα ένα πολύ ταπεινωτικό γι' αυτόν κείμενο, το οποίον αλιεύσαμε μέσα από το διαδίκτυο. Όσοι, θα σκανδαλισθούν, διαβάζοντας τους παραπάνω χαρακτηρισμούς μας για τον τέως Υπουργό, ας μη σπεύσουν να μας κατακρίνουν. Μπροστά σ' αυτά, που θα διαβάσετε παρακάτω οι δικοί μας χαρακτηρισμοί μοιάζουν με .......έπαινο μάλλον παρά με επικριτικούς χαρακτηρισμούς!
_______Το κείμενο, που θα διαβάσετε παρακάτω, προέρχεται από τόν ιστότοπο «http://ift.tt/2fSlqLJ 7.html», με ημερομηνία 7 Οκτωβρίου και με τίτλο «Οι τιποτένιοι». Απολαύστε το!
Αίγιον, 14 Νοεμβρίου 2016
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
 
Top