Κυκλοφοριακό χάος προκάλεσε ο Leonardo DiCaprio

Κυκλοφοριακό χάος σήμερα στο Εδιμβούργο, οι άνθρωποι που προσπαθούσαν να πάνε στις δουλείες τους, δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι συμβαίνει και ακινητοποιήθηκαν τα λεωφορεία τους. Περίμεναν να ανοίξουν οι δρόμοι και ξαφνικά είδαν τον σταρ του Holliwood να περπατάει στου δρόμο.
  Ο Leonardo DiCaprio είναι η πρώτη φορά που πηγαίνει στην Σκωτία και οι άνθρωποι έμειναν έκπληκτοι αντικρίζοντάς τον. Ο ηθοποιός βρίσκεται στο Εδιμβούργο για την ομιλία του στα Business Awards της Σκωτίας και πήγε για γεύμα στο εστιατόριο Home, τα κέρδη του όποιου πηγαίνουν στους άστεγους.
 Στο μεταξύ όμως ο δρόμος είχε κατακλυστεί από χιλιάδες θαυμαστές του ηθοποιού, οι οποίοι περίμεναν με υπομονή για ώρες μέσα στην βροχή, προκειμένου να μπορέσουν να τον δουν από κοντά. 
 Ο Leo δεν τους απογοήτευσε, συνομίλησε μαζί τους βγαίνοντας από το εστιατόριο και υπέγραψε αυτόγραφα. Όσο για τους εγκλωβισμένους στο λεωφορείο που δεν μπορούσαν να φτάσουν στην δουλεία τους, επειδή ο εργοδότης τους μπορεί να μην πίστευε την δικαιολογία «Δεν φταίω εγώ αφεντικό, ο DiCaprio φταίει που άργησα» τον απαθανάτιζαν και εκείνοι από τα κινητά τους και οι φωτογραφίες έχουν κατακλύσει τα social.
 
Top