Εμφανίστηκε και παίζει παντού, το τίμησαν ιδιαιτέρως και μεγάλες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, δεν θα αναπαράγω κάποιο άρθρο. Ας δούμε όμως μερικούς τίτλους για τα μάτια σας μόνο.Ελεύθερος Τύπος: Ο ιδρυτής της Corona έκανε εκατομμυριούχους τους κατοίκους ενός χωριού

Μηχανή του Χρόνου: Ο ιδρυτής της Corona έκανε όλους τους συγχωριανούς του εκατομμυριούχους. Άφησε κληρονομιά 2 εκατομμύρια λίρες σε κάθε κάτοικο!

Huffington Post: Ο ιδρυτής της Corona έκανε όλους τους συγχωριανούς του εκατομμυριούχους

Star: ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ξύπνησαν ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ γιατί πέθανε ο Mr Corona- ΔΕΙΤΕ τι συνέβη

TVXS: Ο ιδρυτής της Corona έκανε εκατομμυριούχους τους κατοίκους του χωριού του

Newsit: O mr. Corona έκανε εκατομμυριούχους όλους τους συγχωριανούς του!

Δυστυχώς η ιστορία δεν είναι αλήθεια και τη διαψεύδει εκπρόσωπος τύπου του ιδρύματος Fundanción Cerezales Antonino y Cinia. Ο ιδρυτής της Corona δεν έκανε πλούσιους τους συγχωριανούς του παρότι είχε κάνει πολλά για το χωριό του και για το ίδρυμα, από επενδύσεις μέχρι τρεχούμενο νερό σε κάθε σπίτι. Ο Fernandez άφησε μεγάλο μέρος της περιουσίας του στα ανίψια του από τα 13 ετεροθαλή αδέλφια του καθώς ο ίδιος δεν είχε δικό του παιδί.

H ιστορία προήλθε από τη παρερμηνεία μιας δήλωσης ενός συντοπίτη του Fernandez o οποίος δήλωσε πως «Δεν είχαμε χρήματα πριν, δεν ξέρω τι θα κάναμε χωρίς τον Αντονίνο».

http://ift.tt/2gvoRtm

http://ift.tt/2guU2ox

Με την είδηση την πάτησαν και μεγάλες ειδησεογραφικές σελίδες του εξωτερικού που έσπευσαν να κατεβάσουν το άρθρο, παράδειγμα ο telegraph.


Γιώργος Ζαβοδημητράκης

Αρθρογράφος - Ερευνητής
 
Top