Μια γυναίκα νεκρή ανέσυραν από το υπόγειο του καταστήματος εστίασης Everest στην πλατεία Βικτωρίας, στη συμβολή των οδών Χέυδεν και 3ης Σεπτεμβρίου, ενώ έξι άτομα τραυματίστηκαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τη λογίστρια του καταστήματος. Από την έκρηξη εκδηλώθηκε φωτιά και στο υπόγειο υπήρχε έντονος καπνός ενώ εξαιτίας του μεγάλου πυροθερμικού φορτίου οι πυροσβέστες δυσκολεύτηκαν να πλησιάσουν.
Στο σημείο έσπευσαν αμέσως 8 οχήματα της Πυροσβεστικής με 20 πυροσβέστες. Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα το πρωί πραγματοποιούνταν εργασίες επιδιόρθωσης από ψυκτικούς στο εσωτερικό του καταστήματος.

Από τους 6 τραυματίες, πέντε ήδη έχουν μεταφερθεί στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Γεννηματά, το ένα άτομο με αναπνευστικά προβλήματα και τα υπόλοιπα τέσσερα με διάφορα τραύματα και τραυματισμούς, ενώ και στο διπλανό από το Έβερεστ φαρμακείο, που επίσης έχει υποστεί ζημιές, έχουν συγκεντρωθεί αρκετοί μικροτραυματίες που τους παράσχονται οι Πρώτες Βοήθειες.

Από την ισχυρή έκρηξη έχουν προκληθεί ζημιές σε παρακείμενα μαγαζιά και σπίτια, καθώς και σε σταθμευμένα ΙΧ και μοτοσυκλέτες. Η περιοχή έχει αποκλειστεί ενώ έχει κλείσει και ο σταθμός του ΗΣΑΠ.
 
Top