Επίθεση από έναν άγνωστο άνδρα σε κεντρικό δρόμο της Λαμίας δέχτηκαν το βράδυ της Τρίτης δύο γυναίκες. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα  lamiareport.gr, οι δυο κοπέλες περπατούσαν στο πεζοδρόμιο της οδού Όθωνος, για να επιβιβαστούν στο αυτοκίνητο τους.

Κάποια στιγμή είδαν έναν άγνωστο, που κάπνιζε καθισμένος στην άκρη του δρόμου, αλλά δεν έδωσαν σημασία. Μετά από λίγο όμως ο άγνωστος τις ακολούθησε με γρήγορο βηματισμό.

Όταν τις πλησίασε οι δύο κοπέλες, επειδή κρατούσαν ομπρέλες, έκαναν στην άκρη για να περάσει. Τότε αυτός έπιασε με δύναμη το ένα χέρι της μιας κοπέλας και με το άλλο την τράβηξε δυνατά προς το μέρος του.

Και οι δύο άρχισαν να ουρλιάζουν και να καλούν σε βοήθεια, προσπαθώντας ταυτόχρονα να τον απωθήσουν. Τότε ο δράστης την άφησε και άρχισε να τρέχει προς την οδό Περικλέους.

Όταν έφθασε στο σπίτι της η κοπέλα που δέχθηκε την επίθεση ενημέρωσε τους γονείς της και στη συνέχεια ενημέρωσε τηλεφωνικά και την αστυνομία.

Σύμφωνα με την περιγραφή των δύο γυναικών, ο δράστης ήταν μετρίου αναστήματος, καστανός, με αραιό μουστάκι και μουσάκι. Φορούσε τζιν παντελόνι, μαύρο μπουφάν με γκρι κουκούλα από φούτερ.

 
Top