Συγκλονίζει η ψυχραιμία των αστυνομικών αλλά και οι εκκλήσεις για ασθενοφόρο προς το κέντρο της Άμεσης Δράσης, λίγα δευτερόλεπτα μετά την ανταλλαγή πυρών.
Έχουν περάσει λίγα μόλις δευτερόλεπτα από την ένοπλη ληστεία στο σούπερ μάρκετ “My Market” επί της οδού Λ. Φυλής 205 στο Καματερό. Oι αστυνομικοί που ενεπλάκησαν στην ανταλλαγή πυροβολισμών, με πρωτοφανή ψυχραιμία και με ανατριχιαστικό τρόπο ζητούν απεγνωσμένα ασθενοφόρο για τον βαριά τραυματισμένο δράστη από το κέντρο της Άμεσης Δράσης.
Το μεγαλείο των ανδρών που λίγα δευτερόλεπτα πριν ρίσκαραν τη ζωή τους αντιμετωπίζοντας τις σφαίρες του αδίστακτου κακοποιού, ζητούν απεγνωσμένα ασθενοφόρο από το κέντρο της Άμεσης Δράσης για να μεταφερθεί ο βαριά τραυματισμένος δράστης σε νοσοκομείο, αφού διαπίστωσαν ότι δεν έχει σκοτωθεί. Σοκαρισμένος είναι ο αστυνομικός που ανταπέδωσε τα πυρά στον δράστη με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει.
“Δεχθήκαμε Ε23 (πυροβολισμούς), δεν είχαμε άλλη επιλογή, μας σημάδευε με κάλυψη με όμηρο…” διαβιβάζει ο αστυνομικός προς το κέντρο, αφού έχει δεχθεί τα συγχαρητήρια από τον προϊστάμενο του τμήματος.

 
Top