Στο κενό βρέθηκε ειδικευόμενος γιατρός όταν στηρίχτηκε από την κουπαστή της σκάλας.

Η ΕΙΝΑΠ θέτει θέμα τήρησης των συνθηκών ασφαλείας.

Διασωληνωμένος με σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση νοσηλεύεται στο «Γ.Γεννηματάς», ειδικευόμενος γιατρός του Νοσοκομείου «Ελπίς» όταν έκανε το λάθος.... να στηριχτεί στην κουπαστή μιας σκάλας, εντός του νοσοκομείου, η οποία υποχώρησε, με αποτέλεσμα μα βρεθεί στο κενό.

Το σωματείο των νοσοκομειακών γιατρών της Αθήνας και του Πειραιά σε ανακοίνωση του αναφέρει:

«Είμαστε συγκλονισμένοι από το γεγονός του σοβαρότατου τραυματισμού, εν ώρα εργασίας, ειδικευόμενου στο Νοσοκομείο Ελπίς όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Κρατικό Αθηνών. Ο συνάδελφος έκανε το λάθος να στηριχτεί στην κουπαστή μιας σκάλας, εντός του νοσοκομείου, και η κουπαστή υποχώρησε με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος και να υποστεί σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Σοβαρές ευθύνες υπάρχουν για όσους παραβλέπουν την ασφάλεια των χώρων του συγκεκριμένου αλλά και πολλών άλλων νοσοκομείων, περικόπτοντας συνεχώς και «εξοικονομώντας» αντίστοιχα κονδύλια, αποδεχόμενοι τον αποδεκατισμό των διαφόρων υπηρεσιών επισκευής και συντήρησης των χώρων από μόνιμο προσωπικό, πιστοί στις μνημονιακές επιλογές. Στεκόμαστε δίπλα στον συνάδελφό μας και την οικογένειά του και του ευχόμαστε επιτυχή και σύντομη ανάρρωση».
 
Top