Σφοδρή επίθεση στην Κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την εξαγγελία του Πρωθυπουργού για εξεταστική επιτροπή στα θέματα Υγείας, για το μη κλείσιμο της αξιολόγησης, αλλά και για τρομο-δέματα που έφυγαν από τη χώρα μας για την Ευρώπη.

«Η Κυβέρνηση του κ. Τσίπρα παράγει εδώ και μήνες ανασφάλεια και αβεβαιότητα στο εσωτερικό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

«Η αξιολόγηση δεν κλείνει, η εμπιστοσύνη των πολιτών εξανεμίζεται, η ύφεση επέστρεψε, οι επενδύσεις δεν έρχονται και τώρα τελευταία υπάρχει και εξαγωγή τρομοκρατικών δεμάτων στο εξωτερικό», συμπλήρωσε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Η χώρα είναι μετέωρη και πάει να γίνει παρίας. Δεν θα το επιτρέψουμε. Η ανασφάλεια κυριαρχεί παντού. Οι κίνδυνοι μεγαλώνουν. Οι κυβερνώντες επιδεικνύουν και ανικανότητα και επιπολαιότητα και πολιτική ανεντιμότητα», επεσήμανε ο κ. Μητσοτάκης και έσπευσε να σχολιάσει με καυστικό τρόπο την εξαγγελία εξεταστικής επιτροπής για την Υγεία.

«Κάθε φορά που βρίσκονται σε αδιέξοδο στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές, εξαγγέλλουν και μια εξεταστική επιτροπή - όπως σήμερα για την υγεία», υπογράμμισε: «Η θέση μας είναι κρυστάλλινη: Διαφάνεια για όλα, διαφάνεια παντού και για τα πάντα».

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έσπευσε να επαναλάβει το αίτημα για εκλογές. «Αυτό που έχει όμως κυρίαρχη σημασία και το ζητά με αγωνία η κοινωνία είναι η έξοδος από την κρίση. Αγωνιζόμαστε δυναμικά και δημιουργικά γι' αυτό. Και ξέρουμε ότι η μόνη λύση είναι εκλογές - εκλογές το ταχύτερο», είπε χαρακτηριστικά και κατέληξε: «Γιατί δεν αξίζει στην Ελλάδα μας να μπει σε περιπέτεια και να τα χάσει όλα επειδή κυβερνάται από παρακμιακές δυνάμεις. Δυνάμεις που θέλουν να κρατήσουν την εξουσία με οποιοδήποτε κόστος για τους πολίτες.Εμείς είμαστε έτοιμοι. Έχουμε σχέδιο. Έχουμε τόλμη. Ενώνουμε τους Έλληνες.Και ξέρουμε πως το μέλλον δεν περιμένει».

 
Top