Κόντρα στη Νις για το διπλό!
Mε προορισμό την Νίκαια της Γαλλίας και ενδιάμεση στάση στη Ρώμη, αναχώρησε την Τρίτη το μεσημέρι η αποστολή της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν την Τετάρτη (22/3)  την Νις (20:30, Νοvasports 4HD) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του LEN Champions League. Στόχος του Θρύλου είναι η νίκη που θα τον διατηρήσει στην 1η θέση του Α’ ομίλου, η οποία θα κριθεί ουσιαστικά στις 5 Απριλίου στο Παπαστράτειο στην αναμέτρηση με την Ζόλνοκ. Την 10η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει  την Μπρέσια εκτός έδρας στις 26 Απριλίου.
Θοδωρής Βλάχος: «Θέλουμε τη νίκη σε ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι ώστε να διατηρηθούμε στην κορυφή του ομίλου. Ο αντίπαλός μας ναι μεν είναι στην τελευταία θέση, αλλά εμείς επιβάλλεται να μην κάνουμε κάποιο λάθος και να παρουσιαστούμε πολύ σοβαροί παίζοντας ωραίο πόλο».
Βαγγέλης Δελακάς: «Οι υποχρεώσεις μας συνεχίζονται με το παιχνίδι κόντρα στη Νις. Φυσικά ο στόχος μας είναι να πανηγυρίσουμε τη νίκη, να παραμείνουμε στην 1η θέση και μετά θα να διεκδικήσουμε την απευθείας πρόκριση στον ημιτελικό του Final Six στο παιχνίδι με την Ζόλνοκ στο Παπαστράτειο. Εκεί θα κριθούν όλα το ξέρουμε καιρό, αλλά για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο οφείλουμε πρώτα να κερδίσουμε την Νις»
 
Top