Ηλιοφάνεια και ζεστό σχετικά καιρό αναμένουμε την Κυριακή στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν από το μεσημέρι οι οποίες στα βόρεια θα είναι πυκνότερες με πιθανότητα να σημειωθούν τοπικές μπόρες. Τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά η ορατότητα ενδέχεται να είναι κατά τόπους περιορισμένη λόγω ομίχλης.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 24 και τοπικά 25 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, 2 έως 22 στη βόρεια Ελλάδα, 7 έως 20 και τοπικά 21 στη δυτική Ελλάδα, 7 έως 20 στο βόρειο Αιγαίο και από 8 έως 19 και τοπικά 20 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από τα δυτικά - βορειοδυτικά έως 4 και τοπικά στα πελάγη 5 μποφόρ.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατούν αραιές νεφώσεις οι οποίες γρήγορα θα πυκνώσουν με πιθανότητα για τοπικές μπόρες τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις  έως 3 και πρόσκαιρα 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς.
ΑΤΤΙΚΗ
Στην Αττική αναμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες σποραδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από τα δυτικά έως 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς.
 weather.gr
 
Top