Τα βίντεο με τρομακτικές προσγειώσεις αεροπλάνων γίνονται πάντα viral, καθώς καθηλώνουν όσους τα παρακολουθούν με το μοναδικό θέαμα που προσφέρουν. Το πιο επικίνδυνο αεροδρόμιο στον κόσμο θεωρείται το Princess Juliana του εξωτικού νησιού St Maarten. Και αυτό γιατί τα αεροσκάφη πετάνε ξυστά πάνω από τα κεφάλια των λουόμενων της παραλίας Maho.

Στην Ελλάδα κάτι ανάλογο συμβαίνει στο αεροδρόμιο «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης» της Σκιάθου, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 4 χιλιομέτρων από το κέντρο της πόλης. Ο διάδρομός του έχει μήκος μόνο 1.628 μέτρα και τα αεροπλάνα που προσγειώνονται από την αντίθετη κατεύθυνση περνούν από τα ανατολικά του νησιού και ακριβώς πάνω από έναν παραλιακό δρόμο έξω από το σύνορο του αερολιμένα. Αυτό έχει σαν συνέπεια τα αεροσκάφη να περνούν ξυστά πάνω από τα κεφάλια των λουομένων, οι οποίοι απολαμβάνουν το θέαμα, αγνοώντας τον κίνδυνο.

Γι’ αυτό το παρακάτω βίντεο, το οποίο είχε γίνει στο παρελθόν viral, βρίσκεται και πάλι στην επικαιρότητα με δεκάδες χρήστες των social media να το κοινοποιούν.

 
Top