Η ζωγραφιά του βοήθησε να εντοπιστεί ο καρκίνος του – Η απίστευτη ιστορία του 7χρονου Εμρέ
Όλα ξεκίνησαν τον Μάιο του 2015, όταν μια μέρα ο Εμρέ ξύπνησε με τρομερό πονοκέφαλο. Μέσα σε λίγα λεπτά, αδυνατούσε να σταθεί στα πόδια του και έκανε εμετό. Οι γονείς του τον πήγαν στο πλησιέστερο νοσοκομείο, όμως το προσωπικό τούς είπε να επιστρέψουν στο σπίτι τους, αφού τα συμπτώματα είχαν υποχωρήσει.

Οι πονοκέφαλοι συνεχίστηκαν για αρκετές εβδομάδες και εμφανίζονταν κυρίως τα πρωινά. Έπειτα από μια γρήγορη διαδικτυακή έρευνα, η Τίφανι διαπίστωσε ότι ο γιος της εκδήλωνε αρκετά από τα τυπικά συμπτώματα του παιδικού καρκίνου στον εγκέφαλο κι έτσι απευθύνθηκε στον οικογενειακό της γιατρό.
Η εξέταση του Εμρέ δεν υπέδειξε κάποιο πρόβλημα, οπότε οι ανησυχίες της Τίφανι καταλάγιασαν προσωρινά. Λίγες εβδομάδες αργότερα, όμως, ο Εμρέ έκανε τη ζωγραφιά και την έδειξε στη μητέρα του.
3F9874E400000578 4444530 Becoming frustrated at his own pain the infant then used his toy m 53 1493137403201
Ο Εμρέ υποβλήθηκε σε μαγνητική, η οποία εντόπισε μια καλοήθη κύστη στην επίφυση του εγκεφάλου, με τους γιατρούς να διαβεβαιώνουν τους γονείς ότι δεν ήταν αυτή η αιτία των ενοχλήσεων του παιδιού.
Η υγεία του 7χρονου συνέχισε να επιδεινώνεται και μετά από συμπληρωματικές εξετάσεις τελικά διαπιστώθηκε η ύπαρξη του καρκινικού όγκου. Αν και η χειρουργική επέμβαση έχει αποκλειστεί ως επιλογή, ο Εμρέ παρακολουθείται και υποβάλλεται σε άλλες θεραπείες. 
Ο Εμρέ είναι ακόμη καλά, σε σταθερή κατάσταση, και οι γονείς του παραμένουν συγκρατημένα αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του.
omned.gr
 
Top