Πολ Γκασκόιν

Ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής τους είδε από το μπαλκόνι του και όταν έσπευσε να τους σταματήσει, τον χτύπησαν στο πρόσωπο 
και εξαφανίστηκαν με άδεια χέρια - Τραυματίστηκε στον καρπό από την πτώση στο έδαφος

Είναι από τις ελάχιστες φορές μετά το τέλος της καριέρας του, που ο Πολ Γκασκόιν απασχολεί για θετικό λόγο τα βρετανικά και όχι μόνο ΜΜΕ. Ο άλλοτε μεγάλος διεθνής αστέρας του ποδοσφαίρου πάλεψε με διαρρήκτες στο σπίτι του γείτονά του, προσπαθώντας να τους σταματήσει.

Συνήθως, το ασθενοφόρο καλείται στην οικία ή στους γύρω δρόμους, προκειμένου να «μαζέψει» τον αλκοολικό, πλέον, παλαίμαχο ποδοσφαιριστή. Αυτή τη φορά, ωστόσο, το ασθενοφόρο κλήθηκε να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες μετά τον τραυματισμό του στην ηρωική πράξη που πρωταγωνίστησε.


 Ο Γκασκόιν διέκρινε δύο διαρρήκτες τη στιγμή που προσπαθούσαν να εισχωρήσουν στο διπλανό σπίτι. Τη στιγμή εκείνη, ο 49χρονος πρώην άσος καθόταν στο μπαλκόνι του. Όταν πλησίασε στο σημείο και ζήτησε τον λόγο, ένας από τους δύο διαρρήκτες του επιτέθηκε και τον χτύπησε στο πρόσωπο. 

Ο Γκασκόιν έπεσε στο έδαφος και τραυμάτισε τον καρπό του. Οι δε διαρρήκτες τράπηκαν σε φυγή και οι γείτονες, που εν τω μεταξύ άκουσαν θορύβους, κάλεσαν την αστυνομία και ασθενοφόρο.

Το περιστατικό συνέβη τη Δευτέρα στο Ντόρσετ. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο Γκασκόιν κατάφερε να τους τραυματίσει και προσπάθησε να τους σταματήσει, αλλά και οι δύο ήταν πάρα πολύ γρήγοροι».   protothema.gr
 
Top