Δεξιοτέχνες της δημοτικής μουσικής στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Έξι από τους σημαντικότερους δεξιοτέχνες της ελληνικής δημοτικής μουσικής συμπράττουν στο συγκρότημα των Τακίμ και μας προσκαλούν στο γοητευτικό μουσικό ταξίδι του Ελληνισμού μέσα στο χρόνο, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά απόψε στις 21.00.
Οι Τακίμ θα βρεθούν στη σκηνή του ΔΘΠ για μια παράσταση στην οποία θα ξαναζωντανέψει το Καφέ-Αμάν "Η Ελληνική Απόλαυσις", σε μια μουσική πρόταση που επιμελείται και παρουσιάζει ο Λάμπρος Λιάβας.
Σταθμοί του ταξιδιού τα Γιάννενα (με το "Γυαλί-καφενέ"), τα Βαλκάνια (με το "Γκρέτζι-Χάνι"), η Πόλη (με το "Καζίνο της Δέσποινας" στα Ταταύλα), η Σμύρνη (με τις μπύρες), ο Πειραιάς της προσφυγιάς και η Αμερική (με τα Καφέ-Αμάν του Κατσαρού και της Μαρίκας στο Σικάγο και τη Νέα Υόρκη).
Ένα συναρπαστικό ψηφιδωτό με χρώματα, ηχοχρώματα, σπάνιο οπτικό υλικό και προσεγμένες γεύσεις, με τη βαθειά γνώση του Λάμπρου Λιάβα και τη μουσική δεξιοτεχνία, γνώση, αλλά κι ευαισθησία των Τακίμ, που αποτελούν οι: Θωμάς Κωνσταντίνου (ούτι, λαούτο), Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος (κλαρίνο), Γιώργος Μαρινάκης (βιολί), Πάνος Δημητρακόπουλος (κανονάκι), Κώστας Μερετάκης (κρουστά) και Γιάννης Πλαγιαννάκος (μπάσο).
Μαζί τους οι τραγουδιστές Γιάννης Νιάρχος και Κατερίνα Τζιβίλογλου και στην αφήγηση η ηθοποιός Δήμητρα Στογιάννη.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΤΡΙΤΗ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 21.00
Εισιτήρια
Α’ ζώνη: 22€ - Β’ ζώνη: 18€ - Γ’ ζώνη, φοιτητικά, μαθητικά: 14€ 


 
Top