ΣΟΚΑΡΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ....«Ο ίδιος είχε σκοτώσει και τον άλλο μου γιο» - Συγκλονίζει ο πατέρας του νεκρού οπαδού της Μπελγράνο


Υπέκυψε στα τραύματα του ο Εμάνουελ Μπάλμπο, οπαδός της Μπελγράνο στην Αργεντινή, που νωρίτερα κατά τη διάρκεια αγώνα τον είχαν χτυπήσει οπαδοί της ομάδας του και τον είχαν πετάξει από τις κερκίδες....


Ο Εμάνουελ Μπάλμπο, για άγνωστο ακόμα λόγο, χτυπήθηκε σοβαρά από τους συνοπαδούς του οι οποίοι στη συνέχεια τον πέταξαν στο κενό από την κερκίδα.

Ο Μπάλμπο οδηγήθηκε στο νοσοκομείο κλινικά νεκρός, ωστόσο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του. Murió en el Hospital Emanuel Balbo el hincha de  arrojado desde la tribuna al vacío.Tenía golpes mortales en la cabeza

Σοκάρει ωστόσο, ο πατέρας του ο οποίος κατονόμασε το δράστη λέγοντας μάλιστα πως πριν κάποια χρόνια είχε σκοτώσει και τον άλλον του γιο.

Ο πατέρας του Μπάλμπο είπε «Ο γιος μου πήγαινε γήπεδο και δεν ενοχλούσε κανέναν. Συνάντησε εκεί αυτόν που είχε σκοτώσει τον αδερφό του. Αυτός λέγεται Όσκαρ Γκόμες και δημιούργησε το πρόβλημα, λέγοντας σε όλους πως είναι οπαδός της Ταγέρες».

Την ίδια ομολογία έκανε και ο φίλος του Εμάνουελ Μπάλμπο, τονίζοντας πως «είμαστε οπαδοί της Μπελγκράνο και πως πηγαίνουμε μαζί στο γήπεδο. Είχε εξαρχής πρόβλημα με αυτόν το τύπο και στο ημίχρονο του είπε να φύγει».


Νέα τροπή στην υπόθεση του οπαδού τον οποίο πέταξαν απ’ την κερκίδα(!), καθώς σύμφωνα με το πατέρα του, το ίδιο άτομο είχε σκοτώσει τον άλλο του γιο πριν από πέντε χρόνια!

Τον γύρο του κόσμου έχει κάνει το συγκλονιστικό βίντεο απ’ την Αργεντινή, στο οποίο βλέπουμε οπαδούς της Μπελγράνο να ρίχνουν έναν άντρα απ’ την κερκίδα, ο οποίος έχασε τη ζωή του. Μια νέα εξήγηση έχει βγει στο φως της δημοσιότητας.

Προέρχεται απ’ τον πατέρα του θύματος, ο οποίος αναφέρει πως ο δράστης είχε προηγούμενα με τον γιο του, Εμάνουελ, μιας και πριν από μια πενταετία είχε σκοτώσει ΚΑΙ τον αδερφό του!

«Σκότωσε το ένα παιδί μου και τώρα θέλει να σκοτώσει και το άλλο» δήλωσε ο τραγικός πατέρας, ο οποίος εξήγησε πως «ο γιος μου πήγαινε γήπεδο και δεν ενοχλούσε κανέναν. Συνάντησε εκεί αυτόν που είχε σκοτώσει τον αδερφό του. Αυτός λέγεται Όσκαρ Γκόμες και δημιούργησε το πρόβλημα, λέγοντας σε όλους πως είναι οπαδός της Ταγέρες».

Την συγκεκριμένη εξήγηση υποστήριξε και φίλος του Εμάνουελ, τονίζοντας πως «είμαστε οπαδοί της Μπελγράνο και πως πηγαίνουμε μαζί στο γήπεδο. Είχε εξαρχής πρόβλημα με αυτόν το τύπο και στο ημίχρονο του είπε να φύγει».

Πηγή: Sport-fm
 
Top