Ζέστη και ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις αναμένουμε τo M. Σάββατο 15.4.2017. Στα ηπειρωτικά τμήματα οι νεφώσεις τις απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν, ενώ στα ορεινά ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές μπόρες. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα στα ηπειρωτικά ενδέχεται  να είναι κατά τόπους περιορισμένη λόγω ομίχλης. Το βράδυ της ανάστασης θα επικρατεί καλοκαιρία στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με εξαίρεση ορεινές περιοχές στην Κεντρική Μακεδονία όπου θα σημειωθούν σποραδικές βροχές.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από  11 έως 23 και τοπικά 24 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, 7 έως 22 στη βόρεια Ελλάδα, 8 έως 22 και τοπικά 23 στη δυτική Ελλάδα, 10 έως 22 στο βόρειο Αιγαίο και από 10 έως 22 και τοπικά 23 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν από τα νοτιοδυτικά έως 4 και τοπικά στα πελάγη 5  μποφόρ.
ΑΤΤΙΚΗ
Στην Αττική θα επικρατεί ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από τα νότια έως 3 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς κελσίου.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε αρχικά ηλιοφάνεια με λίγες σποραδικές νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές μπόρες κυρίως στα ορεινά τμήματα του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από τα νότια έως 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου
 weather.gr
 
Top