Είναι η στιγμή που ο γιος της 64χρονης που έζησε ώρες τρόμου στο σπίτι της στο Παλαιό Φάληρο, έχει ανακαλύψει αργά το βράδυ της Δευτέρας, ότι ο 4ος ληστής ήταν επι 14 ώρες κρυμένος στην ντουλάπα του σπιτιού του! 

Ο ληστής έχει βγει από την κρυψώνα του και με προτεταμένο το όπλο κοιτάζει την θυροτηλεόραση για να δει αν είναι κανείς στην είσοδο της πολυκατοικίας και ο γιος της 64χρονης φαίνεται να χειρονομεί! Ο ληστής, φοράει γάντια στα χέρια του και κουκούλα fullface και έχει γυρισμένη την πλάτη του στην πόρτα του σπιτιού και είναι σε κατάσταση άμυνας.

Λίγη ώρα νωρίτερα και ενώ οι αστυνομικοί έχουν εγκαταλείψει την πολυκατοικία όπου από το πρωί έγινε πεδίο μάχης με τους ληστές, ο γιος της 64χρονης έκανε την απίστευτη ανακάλυψη! Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο επικίνδυνος κακοποιός είχε καταφέρει να κρυφτεί στην ντουλάπα ως εξής: Είτε είχε κρυφτεί μέσα ή πίσω από ένα ογκώδες αντικείμενο π.χ. μεγάλη βαλίτσα, είτε κάτω από μια στοίβα ρούχα τα οποία είχαν πετάξει μέσα στην ντουλάπα οι αστυνομικοί όταν τον αναζητούσαν μέσα στο διαμέρισμα.Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο επικίνδυνος κακοποιός βρήκε καταφύγιο την ώρα της εισβολής των αστυνομικών στο διαμέρισμα του 8ου ορόφου μέσα στην ντουλάπα. Οι αστυνομικοί σαρώνοντας - όχι επαρκώς όπως αποδείχθηκε - τον χώρο, κοίταξαν στην ντουλάπα πετώντας τα ρούχα μέσα σε αυτήν. Όμως, ο ληστής που είχε κρυφτεί εκεί, έμεινε ακίνητος, περιμένοντας υπομονετικά να περάσουν πολλές ώρες για να καταφέρει να ξεφύγει. Ακόμα και όταν μπήκε στο διαμέρισμα η σήμανση και άρχισαν να παίρνουν αποτυπώματα από την ντουλαπα τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, δεν κατάφεραν να τον δουν! Εκείνος ήταν ακίνητος και στην κυριολεξία δεν ανάσαινε!

Επι 14 ώρες ο τέταρτος επικίνδυνος κακοποιός μέλος της συμμορίας που εισέβαλε στο διαμέρισμα ηλικιωμένης στο Παλαιό Φάληρο ήταν κρυμένος στην ντουλάπα. Και ήταν τόσες πολλές οι ώρες που χρειάστηκε να κάνει ως και την ανάγκη του μέσα στη ντουλάπα.
 
Top