τέρας του Λοχ Νες

Πάνε 8 μήνες από την τελευταία του εμφάνιση και ο Γκάρι Κάμπελ που κρατάει αρχείο με τις εμφανίσεις του, δήλωσε πως είναι αγνοούμενο.

Το αν υπάρχει ή όχι το τέρας του Λοχ Νες είναι κάτι που διχάζει τον κόσμο εδώ .....και πολλά χρόνια. 


Άλλοι πιστεύουν πως η Νέσι και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας είναι πραγματικά, άλλοι όμως είναι κατηγορηματικά αρνητικοί, θεωρώντας πως οι φωτογραφίες που βλέπουν κατά καιρούς το φως της δημοσιότητας είναι απλά παιχνίδια της... φύσης.

Αν είστε υποστηρικτές της πρώτης εκδοχής, τότε έχετε κάθε λόγο να ανησυχείτε, καθώς όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Γκάρι Κάμπελ, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. 


Η Νέσι έχει εξαφανιστεί, έχοντας να δώσει κάποιο σημάδι ζωής εδώ και περίπου 8 μήνες.


«Η περσινή σεζόν ήταν η καλύτερη του 21ου αιώνα, καθώς υπήρξαν 8 εμφανίσεις της που καταγράφηκαν. 


Από την τελευταία όμως, η οποία ήταν τον Αύγουστο, έχει εξαφανιστεί», δήλωσε ο άνθρωπος που είναι υπεύθυνος να καταγράφει κάθε φωτογραφία με την Νέσι. 

Μάλιστα, το γεγονός οτι για κάθε μία τέτοια, υπάρχει και ανάλογο χρηματικό αντίτιμο, αυτομάτως διαγράφει το ενδεχόμενο να μην έχει δηλωθεί κάποια εμφάνισή της. 

«Πέρυσι μία κυρία από το Τέξας πήρε 1000 λίρες, τραβώντας κάτι σκοτεινό και μεγάλο στην επιφάνεια της λίμνης», συμπλήρωσε.

Τι να έχει συμβεί άραγε στη Νέσι; 

Ουδείς γνωρίζει. 

Το σίγουρο είναι πως ο κόσμος συνεχίζει να ψάχνει για αυτή... 

Σύμφωνα με την Google κάθε μήνα υπάρχουν 200.000 αναζητήσεις στοιχείων για αυτή και άλλες 120.000 για πληροφορίες σχετικά με τον χώρο γύρω από την λίμνη από ανθρώπους που θέλουν να την επισκεφτούν για να ζήσουν από κοντά την μαγεία της αναζήτησης.
 
Top