Με χαρά σας ανακοινώνουμε αλλά και σας προσκαλούμε στην έκθεση ρετρό υπολογιστών και κονσολών που θα πραγματοποιήσει η ομάδα του RetroComputers.gr στο 1ο γυμνάσιο Μοσχάτου στις 28 Μαΐου 2017.
 
Η έκθεση θα περιλαμβάνει ένα μεγάλο μέρος της ιστορίας των υπολογιστών και παιχνιδομηχανών, με παλαιούς υπολογιστές και κονσόλες από τη δεκαετία του 1970 μέχρι περίπου το 2000 με μερικά από αυτά να είναι πολύ σπάνια, αλλά και διάφορα άλλα έξτρα αντικείμενα που συνδέονται με το αντικείμενο της έκθεσης όπως handhelds, περιφερειακά μηχανημάτων κτλ.
 
Θα υπάρχουν και κάποια events όπως παρουσιάσεις με διάφορα θέματα π.χ. για τις εταιρείες Hardware κτλ, αλλά και ένα PC που θα διατεθεί για μάθημα συναρμολόγησης για να δουν όσοι ενδιαφέρονται τα μέρη από τα οποία αποτελείται ένας υπολογιστής αλλά και τι κάνει το καθένα, όπως επίσης να δοκιμάσουν και οι ίδιοι να το συναρμολογήσουν μόνοι τους.
 
Επίσης το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί ομιλία στους μαθητές και στους επισκέπτες της έκθεσής μας από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με θέμα την ασφάλεια στο διαδίκτυο.
 
Η έκθεση θα είναι ανοικτή από τις 10πμ μέχρι τις 8μμ και η είσοδος θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.
 
Για όλες τις λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε στην αντίστοιχη ανακοίνωση στο site μας όπου θα ενημερώνεται με τα τελευταία νέα της έκθεσής μας : 
 
 
Top