Όλο και περισσότερες νεαρές κοπέλες προσπαθούν να πουλήσουν την παρθενιά τους μέσω διαδικτύου, προκειμένου να βγάλουν χρήματα.

Πρόσφατα μάλιστα μία 18χρονη έβαλε σε «δημοπρασία» την παρθενιά της....
σε ένα πρακτορείο, αναφέροντας μάλιστα πως έχει πάρει πιστοποιητικό από γιατρούς που αναφέρουν πως η ίδια δεν έχει κάνει σεξ.Συγκεκριμένα, η Κιμ αποφάσισε να πουλήσει την παρθενιά, έτσι ώστε να πληρώσει τις σπουδές της και να αγοράσει ένα αμάξι.

Οι προσφορές ξεκινούν από 100.000 ευρώ, ενώ το 20% θα πάει στο πρακτορείο που την «διαφημίζει».Το πιο σοκαριστικό απ΄όλα είναι πως και το πρακτορείο που την «προωθεί» ισχυρίζεται πως η παρθενιά της είναι πιστοποιημένη από γιατρούς.

Η ίδια στο προφίλ της στην ιστοσελίδα δηλώνει πως της αρέσουν οι πορτοκαλάδες, το ελληνικό φαγητό και τα τριαντάφυλλα για όποιον θέλει να της κάνει και ένα επιπλέον δώρο.Πάντως, η 18χρονη φαίνεται πως εμπνεύστηκε από την Ρουμάνα Αλεξάντρα Κέφρεν, η οποία είχε γίνει viral πριν μερικούς μήνες, καθώς το 18χρονο τότε μοντέλο είχε βγει στην τηλεόραση, αναφέροντας πως πούλησε την παρθενιά της έναντι 2,3 εκατομμυρίων ευρώ σε έναν ανώνυμο επιχειρηματία από το Χονγκ Κονγκ.


 
Top