Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΑΚΜΗ, Υπερήφανος Χορηγός Εκπαίδευσης στον 23ο Διάπλου της Ομάδας Αιγαίου

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΑΚΜΗ, Υπερήφανος Χορηγός Εκπαίδευσης στον 23οΔιάπλου της Ομάδας Αιγαίου

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ πάντα πιστό και ευαισθητοποιημένο σε καίριους για την ελληνική κοινωνία τομείς της Κοινωνικής Ευθύνης, συμμετέχει ενεργά ως Χορηγός Εκπαίδευσης στον 23ο Διάπλου Αιγαίου Πελάγους, που θα πραγματοποιήσει η Ομάδα Αιγαίου.
Ο 23ος Διάπλους της Ομάδας Αιγαίου θα ξεκινήσει την Πέμπτη 11 Μαΐου 2017και θα διαρκέσει 12 ημέρες, μέχρι και τη Δευτέρα 22 Μαΐου 2017.
Η Ομάδα θα διανύσει πάνω από 450 ναυτικά μίλια και θα επισκεφθεί 7 νησιά, στα οποία θα διενεργηθούν δωρεάν  ιατρικές, αιματολογικές και μικροβιολογικές εξετάσεις των κατοίκων. Θα δωρηθεί επίσης εκπαιδευτικό και παιδαγωγικό υλικό στα σχολεία των νησιών, συνοδευόμενο από έργα υποδομής.
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΑΚΜΗ θα υποστηρίξει ουσιαστικά τη δράση που υλοποιείται σε ακριτικά και μικρά νησιά του Αιγαίου και θα βρεθεί δίπλα στους κατοίκους τους και στους μαθητές τους, συνεισφέροντας στην αξία και το αγαθό της εκπαίδευσης.
Εκπαιδευτικό και παιδαγωγικό υλικό  σε δημόσια σχολεία των νησιών που θα επισκεφθεί η Ομάδα Αιγαίου και 15 Υποτροφίες Σπουδών διετούς φοίτησης σε μαθητές πρόκειται να «ταξιδέψουν» τον Μάιο, με αποστολέα το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και να συναντήσουν τους παραλήπτες τους, σε 7 νησιά όπου χτυπάει δυνατά η καρδιά της ΕλλάδαςΦούρνοιΘύμαιναΔονούσαΑμοργόςΑστυπάλαια,ΊοςΚουφονήσι!
Με το βλέμμα στραμμένο στην αξία της Εκπαίδευσης, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ «ανοίγει πανιά» κα ταξιδεύει δίπλα στους νέους του Αιγαίου!
 
Top