Καταστήματα: Ανοιχτά 30 Κυριακές το χρόνο και σε Αθήνα - Πειραιά
H "ΕΛΠΙΔΑ" ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ...

Yπάρχει λευκός καπνός στις διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου στο περιθώριο των εγκαινίων ενός ακόμη Κέντρου Εξυπηρέτησης Δανειοληπτών στην Πατησίων στα γραφεία του ΟΑΕΔ στην Αθήνα.

Αυτή η συμφωνία μας δίνει πλέον τη δυνατότητα να προχωρήσουμε με την διαδικασία της ελάφρυνσης του χρέους η οποία θα ξεκινήσει στο Eurogroup αυτού του μήνα τόνισε ο υπουργός Οικονομίας.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο ίδιος πρόεσθεσε ότι τα εμπορικά καταστήματα σε τουριστικές περιοχές θα ανοίγουν περίπου 30 Κυριακές το έτος.

«Υπάρχει συμφωνία να λειτουργούν τα εμπορικά καταστήματα μερικές Κυριακές επιπλέον. Θα ανοίξουν σε τουριστικά μέρη, κυρίως στο Δήμο Αθηναίων, στην παραλία από τον Πειραιά έως το Σούνιο, σε ορισμένες περιοχές του Πειραιά και στο Δήμο Θεσσαλονίκης και γύρω γύρω από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος» όπως είπε ο υπουργός.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν συμφωνεί η κυβέρνηση με το μέτρο συνέχισε: «Φυσικά διαφωνούσαμε αλλά είναι κάτι που γίνεται στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες και στην Αμερική. Μπορούμε να το δούμε και αυτό σαν εκσυγχρονισμό».

Ο υπουργός σε ερώτηση πότε θα έρθει η συμφωνία στη Βουλή προς ψήφιση είπε μέχρι τις 15 του μηνός.
 
Top