Να την γλιτώσει πεοσπάθησε ο 38χρονος πιστολέρο που βγήκε έξαλλος στο μπαλκόνι του σπιτιού του επί της λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου και πυροβόλησε εναντίον μαθητών που έκαναν φασαρία. Ο άνδρας υποστήριξε πως δεν ήταν αυτός ο δράστης και κάλεσε τους αστυνομικούς να ψάξουν το διαμέρισμα του για να τους αποδείξει πως δεν υπάρχει όπλο.  

Έτσι και έγινε... Οι αστυνομικοί κατευθύνθηκαν παρουσία εισαγγελέα μαζί με τον ίδιο τον δράστη στο διαμέρισμα για να ψάξουν για το επίμαχο όπλο με το οποίο ο πιστολέρο τραυμάτισε τέσσερις μαθητές.

Δείτε στο βίντεο την στιγμή που οι αστυνομικοί με τον δράστη μπαίνουν στην πολυκατοικία για να ψάξουν το διαμέρισμα του


Λίγα λεπτά αργότερα κατέβηκαν... κουβαλώντας το αεροβόλο όπλο που βλέπετε στην φωτογραφία
Ο 38χρονος πλέον κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Σμύρνης και αύριο πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες ο ανδρας ενοχλήθηκε από τα παιδιά που έπαιζαν και άρχισε να πυροβολεί.


Από το αεροβόλο του τραυματίστηκαν ελαφρά τέσσερα παιδιά, τα οποία μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό. Οι γιατροί έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στα παιδιά τα οποία είχαν ελαφριές εκδορές και τα άφησαν να επιστρέψουν στα σπίτια τους για να ηρεμήσουν από το σοκαριστικό περιστατικό.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης είναι βετεράνος του πολέμου στην Συρία ενώ ο πατέρας του ήταν διευθυντής του συριακού πρακτορείου ειδήσεων στην Αθήνα.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο δράστης πήγε φαντάρος στην Ελλάδα και μετά πήγε και πολέμησε στην Συρία με τους κυβερνητικούς, ενώ φαίνεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.


Το χρονικό της επίθεσης

Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (05.05.2017), λίγο μετά τις 17:00, άνδρας άρχισε να πυροβολεί με αεροβόλο όπλο ενώ έξω στο δρόμο οι μαθητές περίμεναν να ξεκινήσουν το μάθημα τους στο φροντιστήριο και έκαναν φασαρία.

Κάποιος από τους κάτοικους κάλεσε τις Αρχές, οι οποίες έσπευσαν στο σημείο ενώ τα τρία από τα τέσσερα παιδιά μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στον Ευαγγελισμό.

Οι γιατροί έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στα παιδιά τα οποία είχαν ελαφριές εκδορές και τα άφησαν να επιστρέψουν στα σπίτια τους για να ηρεμήσουν από το σοκαριστικό περιστατικό. 

Ο "πιστολέρο" συνελήφθη και οδηγήθηκε στο ΑΤ της Νέας Σμύρνης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είναι βετεράνος του πολέμου στην Συρία ενώ ο πατέρας του ήταν διευθυντής του συριακού πρακτορείου ειδήσεων στην Αθήνα.

Ο "πιστολέρο",σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πήγε φαντάρος στην Ελλάδα και μετά πήγε και πολέμησε στην Συρία με τους κυβερνητικούς. Όπως λένε κάτοικοι της περιοχής στο newsit.gr και μπορείτε να δείτε στο πρώτο βίντεο κανείς δεν γνώριζε τον δράστη, ενώ ο ιδιοκτήτης του φροντιστηρίου που πήγαιναν τα παιδιά, κάτω από το διαμέρισμα του δράστη αποκάλυψε ότι όταν οι περαστικοί αντιλήφθηκαν από που προέρχονται οι πυροβολισμοί, και του μίλησαν εκείνος τους έβρισε. 
 
Top