Σήμερα κηδεύεται η εξάχρονη Στέλλα ενώ με τις βαρύτατες κατηγορίες της ανθρωποκτονίας και περιύβρισης νεκρού οδηγήθηκε στον ανακριτή ο πατέρας της, ο οποίος κατέθεσε αίτημα να εξεταστεί από νευρολόγο και ψυχίατρο. 

Η τραγική μητέρα κατά πάσα πιθανότητα θα στραφεί νομικά εναντίον του συζύγου της καθώς δεν υιοθετεί τον ισχυρισμό του περί μειωμένου καταλογισμού, λόγω ψυχολογικών προβλημάτων.

Την Παρασκευή ο 61χρονος κατηγορούμενος φέρεται να ισχυρίστηκε πως εδώ και τρία χρόνια παίρνει φαρμακευτική αγωγή εξαιτίας ψυχιατρικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.
Υποστήριξε επίσης, πως το κοριτσάκι ήταν επιθετικό απέναντι του γιατί από όταν γεννήθηκε αυτή και ο δίδυμος αδελφός της, η σύζυγός του ασχολείτο αποκλειστικά με την Στέλλα και ο ίδιος αποκλειστικά με το αγοράκι.

Ανέφερε επίσης, πως το επίμαχο βράδυ πήρε τα χάπια του και ήπιε ένα ποτήρι κρασί και υποστήριξε πως επειδή έλλειπε, λόγω θέματος υγείας, η μητέρα από το σπίτι, όταν αυτός προσπάθησε να κάνει μπάνιο την Στέλλα, εκείνη ήθελε την μαμά της και άρχισε να τον χτυπάει στα χέρια και στην κοιλιά.
«Όπως με χτυπούσε και το κεφάλι της βρισκόταν στο ύψος του στήθους μου, την έσφιξα με το δεξί μου χέρι για να σταματήσει να με χτυπάει, μέχρι που κατάλαβα ότι είχε χάσει τις αισθήσεις της. Άνοιξα το χέρι μου που την έσφιγγα και η Στέλλα έπεσε στο πάτωμα. Είδα ότι δεν ανέπνεε και κατάλαβα ότι κάτι κακό είχε γίνει. Τα έχασα, τρομοκρατήθηκε και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να βγάλω τη Στέλλα έξω από το σπίτι.

Πήγα στο αποθηκάκι και πήρα τρεις μαύρες σακούλες σκουπιδιών. Μετά σκέφτηκα να σκηνοθετήσω το χώρο για να φαίνεται ότι κάποιος έκανε ληστεία. Ξέχασα να σας πω ότι στις σακούλες σκουπιδιών που έβαλα την Στέλλα έβαλα και μία κόκκινη κουβερτούλα που πήρα από το κρεβάτι της, μη ρωτάτε γιατί, δεν ξέρω να σας απαντήσω. Τις σακούλες με την Στέλλα τις κρατούσα με τα δυο μου χέρια στην αγκαλιά μου.

Κατέβηκα στον δρόμο και με τα πόδια πήγα σε έναν κάδο και εκεί μέσα άφησα την Στέλλα. Σε έναν άλλο κάδο εκεί κοντά, πέταξα και τα κοσμήματα της γυναίκας μου. Μετά πήγα στο κρεβάτι μου, όπου λόγω του κρασιού και των χαπιών που είχα πάρει με πήρε ο ύπνος. Το πρωί στις 7 παρά τέταρτο ξύπνησα και πήρα τηλέφωνο το ΑΤ Αγίας Βαρβάρας και είπα ότι κάποιοι άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι μου».

Στην δικογραφία που απέστειλαν οι αστυνομικοί στον εισαγγελέα, περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων, σύμφωνα με πληροφορίες, και η κατάθεση της ψυχολόγου που μίλησε με τον αδελφό της Στέλλας, ο οποίος της είπε πως έκλεψαν την αδελφή του μαζί με κάποια χαρτιά και χρυσαφικά.
ΠΗΓΗ:ΕΡΤ
 
Top