Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΑΚΜΗ δίπλα στους νέους του Αιγαίου!

12 ημέρες, 450 ναυτικά μίλια, 7 νησιά και αμέτρητα χαμόγελα : Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ Υπερήφανος Χορηγός Εκπαίδευσης στον 23ο Διάπλου της Ομάδας Αιγαίου

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ βρέθηκε δίπλα στους νέους ακριτικών και μικρών νησιών του Αιγαίου, ταξιδεύοντας μαζί με τον 23ο Διάπλου της Ομάδας Αιγαίου και διανύοντας σε 12 ημέρες, πάνω από 450 ναυτικά μίλια!

Οι Φούρνοι, τα Θύμαινα, η Δονούσα, η Αμοργός, η Αστυπάλαια, η Ίος, το Κουφονήσι, ήταν οι προορισμοί, στους οποίους το ΙΕΚ ΑΚΜΗ βρέθηκε δίπλα στους κατοίκους τους και ανέλαβε την αποκλειστική Χορηγία Εκπαιδευτικού και Παιδαγωγικού υλικού για τα δημόσια σχολεία των νησιών.

Επιπλέον, 15 υποτροφίες σπουδών πλήρους φοίτησης απονεμήθηκαν σε μαθητές των σχολείων, οι οποίοι αδυνατούν να σπουδάσουν λόγω κοινωνικοοικονομικών συνθηκών.
Με το βλέμμα στραμμένο στην αξία της Εκπαίδευσης το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, άνοιξε πανιά, ΄΄ ταξίδεψε ΄΄ και βρέθηκε δίπλα στους νέους του Αιγαίου, εκεί που χτυπά δυνατά η καρδιά της Ελλάδας!

Η συμμετοχή στον 23ο Διάπλου Αιγαίου εντάσσεται στις ενέργειες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που πραγματοποιεί ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΑΚΜΗ.
 
Top