Τον έδειραν ,τον μαχαίρωσαν και του έβαλαν φωτιά!!!Όλα αυτά στην Βενεζουέλα του Μαδούρο!Ένα απίστευτης αγριότητας περιστατικό συνέβη στη
Βενεζουέλα, όταν διαδηλωτές έβαλαν φωτιά σε έναν νεαρό,
προσπαθώντας να τον κάψουν ζωντανό.

Οι διαδηλωτές ισχυρίστηκαν ότι ο άνδρας ήταν κλέφτης, ενώ ο πρόεδρος της χώρας Νικολάς Μαδούρο δήλωσε πως ήταν υποστηρικτής του και πως οι υποστηρικτές της αντιπολίτευσης ήθελαν να τον σκοτώσουν.


Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Guardian που επικαλείται αυτόπτες μάρτυρες, το περιστατικό έγινε στην πλατεία Αλταμίρα, στο ανατολικό Καράκας, όταν 100 περίπου άνθρωποι που συμμετείχαν σε διαδήλωση κατά του Μαδούρο, περικύκλωσαν τον άνδρα, τον περιέλουσαν με βενζίνη και του έβαλαν φωτιά.


Ορισμένοι από το πλήθος έλεγαν ότι πρέπει να πεθάνει, άλλοι όμως τον βοήθησαν και τελικά σώθηκε.


Ο άντρας είναι 21 ετών, λέγεται Ορλάντο Χοσέ Φιγκουέρα και νοσηλεύεται με εγκαύματα στο 80% του σώματός του, ενώ σύμφωνα με τις Αρχές έχει δεχτεί και μαχαιριές.

«Σε έναν άνθρωπο έβαλαν φωτιά, τον έδειραν, τον μαχαίρωσαν. Σχεδόν τον λίντσαραν γιατί φώναξε πως ήταν «Τσαβίστα», είπε ο Μαδούρο, μιλώντας στην εβδομαδιαία εκπομπή που κάνει ο ίδιος στην τηλεόραση, ενώ χαρακτήριασε το περιστατικό «έγκλημα μίσους και έγκλημα κατά της ανθρωπότητας».

Στην συγκεκριμένη διαδήλωση τραυματίστηκαν ακόμα 46 άτομα.

Την ίδια ώρα, ένας ακόμα αντικυβερνητικός διαδηλωτής πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε στη Βαλέρα, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης, αυξάνοντας τον αριθμό των νεκρών σε 48.

Στην ίδια διαδήλωση από τα πυρά των ενόπλων τραυματίστηκαν δύο ακόμα άνθρωποι.
 
Top