Η επίσπευση των εργασιών του τραμ που βρίσκονται σε εξέλιξη στην πόλη του Πειραιά, ήταν το θέμα της ευρείας σύσκεψης που πραγματοποίησε  ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, με εκπροσώπους θεσμικών φορέων και Οργανισμών.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, τονίστηκε η ανάγκη να υπάρξουν οι κατάλληλες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, έτσι ώστε να επιβαρυνθούν όσο γίνεται λιγότερο οι δημότες και οι επισκέπτες της πόλης, ιδιαίτερα ενόψει της θερινής περιόδου. Επιπλέον, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην ανάπλαση της οδού Εθνικής Αντιστάσεως και εξετάστηκε η δυνατότητα να επιτραπεί η είσοδος οχημάτων από δεξιά στη συμβολή της Εθνικής Αντιστάσεως με την Καραολή Δημητρίου - κάτι το οποίο δεν προβλέπεται στην εγκεκριμένη μελέτη.

Στη σημερινή σύσκεψη συμμετείχαν: από την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. ο επιβλέπων μηχανικός του έργου Ηλίας Δαλακούρας, ο διευθυντής του έργου Χρήστος Βαλσαμάκης, ο αναπληρωτής διευθυντής Γιάννης Καρακίτσιος, από την ΘΕΜΕΛΗ ΑΕ, ο εργοταξιάρχης του έργου Κωνσταντίνος Λιανός, κι από τον ΟΑΣΑ ο διευθυντής Δ. Αποστολίδης και οι συγκοινωνιολόγοι Μπέτυ Αρμένη και Μ. Μιχάλη. Ακόμη, συμμετείχαν ο διοικητής της Τροχαίας Πειραιά Σπύρος Λάσκος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά Νίκος Μανεσιώτης και ο αντιδήμαρχος Οδοποιίας-Αποχέτευσης Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Αλέξανδρος Αργουδέλης.


 
Top