Το συγκλονιστικό είναι λίγο για να περιγράψει το βίντεο από την Ινδία που κάνει το γύρο του κόσμου. 

Στο βίντεο απεικονίζεται η τραγική στιγμή που ένα μικρό παιδάκι ....
προσπαθεί απελπισμένα να θηλάσει από την νεκρή μητέρα του. 


Σύμφωνα με τη Daily Mail η αστυνομία έλαβε μια αναφορά για μια νεκρή κοντά στις σιδηροδρομικές γραμμές στην περιοχή Νταμό, Μάντια Πραντές στην Ινδία. Μόλις έφθασαν οι αστυνομικοί αντίκρισαν πλήθος κόσμου να έχει σχηματίσει κύκλο γύρω από την νεκρή. Δίπλα της, το 17 μηνών μωρό της έκλαιγε. 
«Είδαμε μια γυναίκα νεκρή κοντά στις σιδηροδρομικές γραμμές και ενημερώσαμε την αστυνομία. Αλλά όταν πλησιάσαμε είδαμε ένα παιδάκι δίπλα της να κλαίει και να θηλάζει. Βάλαμε τα κλάματα όλοι», είπε ο Μόνου Μπαλμίκι, αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα. 

«Το παιδί έκλαιγε για την μητέρα του, προσπαθούσε να θηλάσει. Σοκαριστήκαμε μόλις τους αντικρίσαμε. Η γυναίκα ήταν νεκρή και το παιδί της δίπλα της έπινε γάλα, ήταν κάτι που δεν είχαμε ξαναδεί», είπε από τη μεριά του ο αστυνομικός Ναντ Ραμ. Ο Μπαλμίκι πρόσθεσε ότι βρίσκεται έρευνα σε εξέλιξη για τον προσδιορισμό των αιτιών θανάτου της μητέρας. «Υποψιαζόμαστε ότι ήταν δυστύχημα καθώς αιμορραγούσε από τη μύτη και τα αυτιά της. Προσπαθούμε να βρούμε τα στοιχεία της για να ειδοποιήσουμε την οικογένειά της». 

Η σορός της γυναίκας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπως και το παιδάκι για εξετάσεις ενώ ενημερώθηκε η τοπική επιτροπή παιδικής μέριμνας.
 
Top