Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η συναυλία που διοργάνωσε ο Όμιλος για την UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΝΗΣΩΝ και οι Εκδόσεις ΑΛΔΕ,  την Πέμπτη 25 Μαίου 2017 στην Παραλία Βοτσαλάκια- Καστέλα Πειραιά, με ελεύθερη για το κοινό είσοδο, στο πλαίσιο του Πανευρωπαικού Φεστιβάλ « ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ» του ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ/ΔΙΑΝΟΗΤΡΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΜΠΛΕΤΑ. 

Πλήθος κόσμου απόλαυσε  μεσογειακές μελωδίες και τραγούδια σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον δίπλα στην θάλασσα, κάτω από τον έναστρο Ελληνικό ουρανό. Εξαιρετικοί καλλιτέχνες έδωσαν το παρόν αφιλοκερδώς. 
Χαιρέτισε  και βράβευσε όλους τους συντελεστές  :  ο  Πρόεδρος της UNESCO Πειραιώς & Νήσων -  Ιωάννης Μαρωνίτης.
                                            
Απάγγειλαν  ποίηση της Παναγιώτας Μπλέτα  : ο Ποιητής & Γεν. Γραμματέας της ΠΕΛ –Ηλίας Παπακωνσταντίνου και η Ηθοποιός – Κατερίνα Γκατζόγια.

Έπαιξαν μουσική : Κιθαριστικό Τρίο "NYXIS" : Αρετή Κοκκίνου - Γρηγόρης Καπόλας- Δημήτρης Κλής
Ερμήνευσαν:  Θέλμα Καραγιάννη- Μήδεια Χουρσουλίδου - Νίκος Πατσιαούρας – Βαγγέλης Μαραζάκης

Χόρεψαν : Χορευτές από το εξειδικευμένο κέντρο διδασκαλίας ανατολίτικων χορών Gadala.

Η έκπληξη της βραδιάς : Ο 10χρονος Ορφέας Παπακωνσταντίνου –ο νεότερος ποιητής στην Ελλάδα, που μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο του βιβλίο - ο οποίος αφιέρωσε δύο ποιήματα που έγραψε για την θάλασσα στην Συγγραφέα/Διανοήτρια Παναγιώτα Μπλέτα.

Βίντεο/Φωτογραφία επιμελήθηκε : ο Λευτέρης Σερλής

Ο μπουφές της βραδιάς με βραδιάς με νόστιμα εδέσματα και αρωματικό ελληνικό κρασί : Χορηγία της UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΝΗΣΩΝ

Χορηγοί Επικοινωνίας :
Τηλεόραση – ΑΡΩΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ /HIGH TV , IONIAN CHANNEL
Ραδιόφωνο – La Vita Radio
Sites/Blogs/Εφημερίδες - Now24.gr, AtticaCoast.gr, McNews.gr, Lifespeed.gr, Pireasnews.gr, ΣΦΗΚΑ, ΑΝΕΜΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, PROTAGORASNEWS, Η ΠΕΝΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. 

 
Top