Πόσοι άραγε Έλληνες ζουν έτσι;Σε τέτοιες άθλιες συνθήκες;Στα χρόνια της μνημονιακής ανέχειας τέτοιες εικόνες είναι σίγουρα συνηθισμένες αλλά σε γεμίζουν με οργή..Ένας άνδρας και μία γυναίκα, μαζί με το 17χρονο παιδί τους, ζουν σε άθλιες συνθήκες σε ένα σπίτι- τρώγλη, στο οποίο δεν υπάρχει ηλεκτροδότηση.
Το σπίτι-τρώγλη της οικογένειας βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή της Ανδραβίδας, σύμφωνα με το patrisnews.com, και οι δύο γονείς είναι άνεργοι, ενώ ο 17χρονος είναι μαθητής σε σχολείο.
Η οικογένεια ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας, και βοηθούν ο Δήμος Ανδραβίδας - Κυλλήνης, η τοπική εκκλησία και όσοι συνάνθρωποι έχουν τη δυνατότητα να συνδράμουν, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Ανδραβίδας - Κυλλήνης, Ανδρέα Μίγκο, που αποκάλυψε το θέμα.
Στο σπίτι δεν υπάρχει ηλεκτροδότηση αφού -λόγω υψηλών οφειλών- έχει διακοπεί και ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης έχει κινήσει όλες τις ενέργειες για επανασύνδεση.
Είναι μια ακόμη τραγική περίπτωση στην Ελλάδα της κρίσης, εικόνα που όχι μόνο δεν επιτρέπει εφησυχασμό, αλλά επιβάλλει προβληματισμό, γιατί κανείς δεν γνωρίζει τι ξημερώνει αύριο

Ο αντιδήμαρχος Ανδρέας Μίγκος σχολιάζει στο Facebook: «Εδώ μέσα κατοικούν άνθρωποι εν έτει 2017. Στον Δήμο μας. Δίπλα μας. Αν δεν πήγαινα να το δω, δεν θα το πίστευα. Οικογένεια μένει. Έλληνες μάλιστα. Και με το ρεύμα κομμένο, λόγω μεγάλης οφειλής. Ο Δήμος έκανε, και κάνει, ενέργειες για να διορθωθεί η κατάσταση, αλλά υπάρχουν πολλές τέτοιες περιπτώσεις. Η Ελλάδα που ξέραμε έχει τελειώσει. Πόσο πιο κάτω θα πάμε;»
Πηγή: patrisnews.com
 
Top