ΤΟ ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
Καμπάνια εκπαιδευτικών ενημερώσεων
10/05 – 13/05
Ajax hotel Γεωργίου Νεοφύτου, Μέσα Γειτονιά, Λεμεσός, Κύπρος
Κλείσε το ραντεβού σου σήμερα για να γνωρίσεις το μεγαλύτερο ΙΕΚ της Ευρώπης!

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ λόγω της αυξημένης ζήτησης προγραμμάτων σπουδών από νέους και νέες της Κύπρου, διοργανώνει καμπάνια ενημέρωσης και επαγγελματικού προσανατολισμού στη Λεμεσό από την Τετάρτη 10 Μαΐου έως το Σάββατο 13 Μαΐου. Οι ενημερώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Ajax Hotel (Γεωργίου Νεοφύτου, Μέσα Γειτονιά, Λεμεσός, Κύπρος).  
Επιπλέον, σε συνεργασία με τον σύνδεσμο αποφοίτων μέσης τεχνικής εκπαίδευσης Κύπρου (Σ.Α.ΜΕ.Τ.Ε.Κ.) διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού την Παρασκευή 12 Μαΐου 2017, ώρα 18.45  στο θέατρο Α’ τεχνικής σχολής Λεμεσού.
Στα 45 και πλέον χρόνια της ηγετικής του πορείας στο χώρο της εκπαίδευσης, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ με περισσότερους από12.000 ενεργούς σπουδαστές σε όλη την Ελλάδα, μένει πιστό στο όραμά του για πρωτοπόρα επαγγελματική εκπαίδευση, βασισμένη σε διεθνή πρότυπα, που θ’ ανοίξει στον κάθε απόφοιτο, την πόρτα στην αγορά εργασίας.
Αυτός είναι και ο λόγος που είναι το μεγαλύτερο Ινστιτούτο Ιδιωτικής Εκπαίδευσης στην Ελλάδα και ένα από τα 7 καλύτερα στην Ευρώπη!
Οι απόφοιτοι λαμβάνουν αναγνωρισμένο Κρατικό Δίπλωμα που τους επιτρέπει να εργαστούν σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση ενώ γίνονται  δεκτοί,  απόφοιτοι Λυκείου και Τεχνικών Σχολών.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι κυρίως πρακτικό και εμπλουτίζεται με πλήθος εξειδικευμένων σεμιναρίων, εκδηλώσεων και εκπαιδευτικών επισκέψεων. Με state – of – the – art εγκαταστάσεις πανελλήνιας υπεροχής σε 5 πόλεις στην Ελλάδα (Αθήνα, Πειραιάς, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Λάρισα), με τα πλήρως εξοπλισμένα εργαστήριά του, τις 86 σύγχρονες ειδικότητες σε 12 τομείς σπουδών και το πλήθος πιστοποιήσεων που προσφέρει, αποτελεί την ασφαλέστερη επιλογή σπουδών για όποιον επιθυμεί τεχνική εκπαίδευση και εξειδίκευση που οδηγεί σε άμεση επαγγελματική αποκατάσταση. Μεταξύ άλλων, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ προσφέρει κατ’ αποκλειστικότητα βρετανικό δίπλωμα σπουδών, το οποίο πιστοποιείται από το Διεθνώς αναγνωρισμένο βρετανικό οργανισμό Pearson Assured.Ενδεικτικά αναφέρονται οι περιζήτητοι τομείς σπουδών που πρόκειται να λειτουργήσουν στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ:
Τεχνικά Επαγγέλματα
Μόδα & Ομορφιά
Τουρισμός & Εστίαση
Επαγγέλματα Υγείας
Μ.Μ.Ε & Αθλητισμός
Παιδαγωγικά
Ηχοληψία & Μουσική Τεχνολογία
Οπτικοακουστικά & Τέχνες
Η/Υ& Νέες Τεχνολογίες
Art & Design
Οικονομία & Διοίκηση
Αισθητική & SPA

Κλείσε το ραντεβού σου σήμερα καλώντας στο 2310 260 200 & 210 82 24 074
ή
Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής εδώ
 
Top