Όταν μιλάς εκ του ασφαλούς,όταν εχεις μια πετυχημένη καριέρα σαν ηθοποιός και οταν έχεις πλησιάσει στην ''δύση της 
ζωής σου ,καλύτερα να μη μιλάς κύριε Κώστα Καζάκο!

Τα ίδια θα μπορούσες να πεις στην δεκαετία του 50 και του 60 οταν χιλιάδες νέοι εγκατέλειπαν την χώρα στις φαμπρικες του Βελγίου και της Γερμανίας στις φάρμες της μακρινής Αυστραλίας αλλά και της Αμερικής και του Καναδά.
Αυτούς γιατι δεν τους κατηγόρησες;
Σάλος έχει προκληθεί από τη δήλωση του ηθοποιού και πρώην βουλευτή του ΚΚΕ Κώστα Καζάκου για τους χιλιάδες νέους Έλληνες που αναζητούν καλύτερη τύχη στο εξωτερικό.
Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο Κώστας Καζάκος χαρακτήρισε τους νέους και τις νέες αυτές ως προδότες επειδή δεν μένουν στον τόπο τους.

«Ό,τι θέλει ο νέος, ό,τι επιθυμεί, δουλειά, σπίτι, οικογένεια πρέπει να τα παλέψει και να αγωνιστεί να τα κερδίσει στον τόπο του» δηλωσε ο ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής Happy Day.

«Αλλιώς είναι ξένος. Έφυγαν και πάνε και δουλεύουν στις ξένες χώρες. Και ο τόπος τι θα γίνει; Αυτό είναι στην ουσία προδοσία» συμπλήρωσε στη δήλωσή του που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις.
Η δήλωση αυτή έχει γίνει θέμα συζήτησης στα social media με τους περισσότερους να επικρίνουν τον Κώστα Καζάκο για τη θέση του αυτή υπενθυμίζοντας ότι είναι διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας αλλά και πρώην βουλευτής του ΚΚΕ.

 
Top