Δηλώσεις για την κατάκτηση του 58ου πρωταθλήματος!
Με αφορμή την κατάκτηση του 58ου πρωταθλήματος, ο έφορος της Κολύμβησης κ. Γιώργος Παπαδόπουλος και ο team manager του τμήματος και Υπεύθυνος Ακαδημιών του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., Σπύρος Μπιτσάκης προχώρησαν στις παρακάτω δηλώσεις:
 Ο έφορος του τμήματος κ. Γιώργος Παπαδόπουλος δήλωσε στο osfp.gr  τα εξής: «Συγχαρητήρια σε όλους για την κατάκτηση του 58ου πρωταθλήματος. Η διαδοχική εξασφάλιση του μάλιστα για 22ηδιαδοχικά καθιστά ακόμα ποιο σημαντικό και σπουδαίο επίτευγμα. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του συλλόγου μας, όλους τους προπονητές και τον Υπεύθυνο Ακαδημιών και δεξί μου χέρι κ. Σπύρο Μπιτσάκη για την συμβολή τους στη μεγάλη επιτυχία του τμήματος». 
Με τη σειρά του ο team manager της Κολύμβησης και Υπεύθυνος Ακαδημιών, Σπύρος Μπιτσάκης τόνισε αναλυτικά: «Ένα μεγάλο  «Μπράβο» στους αθλητές  και τις αθλήτριες του Συλλόγου μας, καθώς επίσης και στις οικογένειες τους για την κατάκτηση του 58ου πρωταθλήματος κολύμβησης. Αξίζουν συγχαρητήρια στον Πρόεδρο μας κ. Μιχάλη Κουντούρη  και στο Δ.Σ του Συλλόγου , στον έφορο μας κ. Γιώργο Παπαδόπουλο, σε όλο το προπονητικό και διοικητικό προσωπικό του τμήματος κολύμβησης  αλλά και σε όλους όσοι εργάζονται στα γραφεία του Συλλόγου μας, προκειμένου οι αθλητές και οι προπονητές να κάνουν απερίσπαστα την δουλειά τους.  Τέλος, θα ήθελα να κάνω ιδιαίτερη μνεία στους φιλάθλους μας , τα μέλη μας και τους συνδέσμους της Θύρας 7, οι οποίοι ήταν για ακόμη μια αγωνιστική χρονιά δίπλα, τόσο στο τμήμα κολύμβησης, όσο και στα υπόλοιπα τμήματα». 
 
Top