Η ανάρτηση του «γκάνγκστερ» για την χρυσή επέτειο...

Πριν από 30 χρόνια η Εθνική Ελλάδος ανέβηκε για πρώτη φορά στην κορυφή της Ευρώπης και έτσι η ΕΟΚ οργάνωσε μία εκδήλωση στο Δαΐς για την χρυσή επέτειο.


Από...την εκδήλωση απουσίασαν οι σπουδαίοι Νίκος Γκάλης και Παναγιώτης Γιαννάκης, οι οποίοι ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της τεράστιας επιτυχίας που έβγαλε όλους του Έλληνες στους δρόμους.

Με ανάρτηση του στο facebook ο Νίκος Γκάλης θυμήθηκε το έπος της Εθνικής. «Τριάντα χρόνια από τη μεγαλύτερη αθλητική στιγμή της καριέρας μου και και όλων των συμπαικτών μου», έγραψε.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«14 IOYNIOY 1987 – 14 IOYNIOY 2017

Κι όμως πέρασαν 30 ολόκληρα Χρόνια!

30 Χρόνια από τη μεγαλύτερη αθλητική στιγμή της Καριέρας μου και πιστεύω και όλων των συμπαικτών μου! Όλοι μέσα στην ομάδα νιώσαμε υπέρτατη χαρά και ευτυχία βλέποντας εκατομμύρια Ελλήνων να ξεχύνονται στους δρόμους και να πανηγυρίζουν την κατάκτηση της Κορυφής της Ευρώπης. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι με αυτήν την επιτυχία μας βάλαμε τα θεμέλια για να κάνουμε το μπάσκετ εθνικό μας άθλημα και να φέρουμε στα γήπεδα νέα παιδιά που συνεχίζουν τις επιτυχίες μας σε εθνικό και ομαδικό επίπεδο. Νιώθω μεγάλη συγκίνηση όταν ακόμα και σήμερα, 30 χρόνια μετά άνθρωποι κάθε ηλικίας με σταματούν στο δρόμο και ζητούν ένα αυτόγραφο ή μια φωτογραφία μαζί μου. Είναι η καλύτερη επιβράβευση για την πολύ σκληρή προσπάθεια που καταβάλαμε ώστε να φτάσουμε στην κορυφή»...
 
Top