Ένα εξαιρετικά παραμορφωμένο αρνί γεννήθηκε από ένα πρόβατο αυτή την εβδομάδα, στο χωριό Λέιντι Φρερ, στα ανατολικά της Νότιας Αφρικής το οποίο οι πρεσβύτεροι το χαρακτηρίζουν «μισό τέρας που έστειλε ο Διάβολος-μισό άνθρωπο».
Το πλάσμα γεννήθηκε με ροζ δέρμα, ανθρωποειδές πρόσωπο και οπλές.
Κάποιοι πιστεύουν ότι είναι το προϊόν μιας ένωσης ανθρώπου-προβάτου, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι το ζώο είναι το αποτέλεσμα ενός προβάτου που εγχύθηκε με αρσενικό σπέρμα.
Ωστόσο, ο επικεφαλής των κτηνιατρικών υπηρεσιών, Λουμπαμπάλο Μουρουέμπι, έσπευσε να δώσει επιστημονική εξήγηση, παραδεχόμενος μεν πως με την πρώτη ματιά, το πρόβατο που γεννήθηκε νεκρό, είχε ομοιότητες με ανθρώπινο πλάσμα, ωστόσο δεν είχε ανθρώπινα μέλη.
«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως αυτές οι φωτογραφίες δεν είναι προϊόν απάτης, ωστόσο το εξαιρετικά παραμορφωμένο αρνί που γεννήθηκε από ένα πρόβατο αυτή την εβδομάδα, έχει όντως ανθρώπινη μορφή. Δεν είναι πάντως άνθρωπος αλλά ένα νεογέννητο αρνί που μολύνθηκε από μια ασθένεια στα πρώιμα στάδια της εγκυμοσύνης», τόνισε συγκεκριμένα.
«Είναι λογικό να υποθέσουμε πως το πρόβατο μολύνθηκε από τον ιό RVF. Ο ιός αυτός μεταδίδεται από τη μήτρα του προβάτου στο έμβρυο και μετά τη μόλυνση προέκυψαν οι δυσμορφίες» ανέφερε ο γιατρός.
Παρά το ότι δόθηκε επιστημονική εξήγηση, οι δεισιδαίμονες και προληπτικοί χωρικοί δεν ησυχάζουν επιμένοντας πως το πλάσμα αυτό το έστειλε ο Διάβολος. 

 
Top