Ο εντυπωσιακός αγώνας για τις Ημέρες Θάλασσας
Ο Πειραιάς την Κυριακή 28/05/2017 έμαθε, γνώρισε, απόλαυσε το Stand up Paddle (Sup)  Όρθια Σανιδοκωπηλασία. Ο Ολυμπιακός, η ΠΑΝ. Ε. Ο. ΣΚ, ο Δήμος Πειραιά, ο ΟΠΑΝ,  διοργάνωσαν τον πιο εντυπωσιακό αγώνα sup που έχει διεξαχθεί στη πόλη μας,  με περισσότερες από 80 συμμετοχές αθλητών/τριών.  Η ψιλή βροχή δε στάθηκε εμπόδιο για τους αθλητές οι οποίοι έδειξαν την κλάση τους σε τέτοιες συνθήκες .
Στο αγωνιστικό μέρος, η αθλήτρια του Ολυμπιακού, Φραγκίσκι Μοσχάκη κατέκτησε την πρώτη θέση στην διαδρομή των μεγάλων αποστάσεων racing.
Ο Έφορος του τμήματος μας Τάσος Βουγίδης δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Ο Ολυμπιακός αποδεικνύει την αγάπη του για τον Ναυταθλητισμό με τις επιτυχημένες διοργανώσεις του σε όλα τα σπορ. Ήταν μια προσπάθεια που την χαιρέτισαν όλοι οι αθλητικοί φορείς της πόλης μας.  Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Δήμο Πειραιά, τον ΟΠΑΝ, την Μαρίνα Ζέας,  το Κεντρικό Λιμεναρχείο, τους Ναυαγοσώστες τον Ιατρό του αγώνα , τους γονείς των αθλητών μας οι οποίοι βοήθησαν με κάθε τρόπο ώστε να τελεστεί ο αγώνας sup υπό τις εκδηλώσεις των Ημερών Θάλασσας . Δίνουμε όλοι εμείς το ναυτικό  ραντεβού μας για το 2018 στο Πασαλιμάνι στις Εγκαταστάσεις του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ» .
 
Top